2015. június 14., vasárnap

Nyár

Nem is tudom..Most valahogy nem várom a meleg végét, pedig meleg van, nagyon meleg, de valahogy most élvezem a forró levegőt, a meleg követ amin járok mezítláb, a levegő vibrálását, kint a forgalom is megállt, lelassult...
Első hétvége hosszú, hosszú idő óta, hogy pihenünk, olyan igazán. Tegnap főleg, mert csak annyi dolgom volt, hogy két adag ruhát kimossak, annyi enni való volt, hogy csak melegíteni kellett és odaülni , meg megenni. De jó volt ez így!
Érdekes, régi (pontosan huszonvalahány éves) érzés kerített hatalmába, szünet van, nem kell tanulnom, két és fél hónapig. Juhéjj!:-) pedig amúgy szeretek tanulni, de ez most még olyan felszabadító érzés.:-) Gondolom, a gyerekek is ezt érzik most!:-)
Ma, nagy nap van amúgy is, mert a nagyobbik fiam, nemhogy elballagott, hanem ma, pontosan hajnal öt óra húsz perckor 15 éves lett! Isten éltesse itt is!:-). Végigéltem most is...imádom ezt az érzést! De érdekes nem vágyon már babát várni. Meglepődök magam is ezen az érzésen. Olyan kerek minden így...ezt azért volt fontos megjegyezni, mert híres voltam mindig is az ilyen fajta irigységre.:-)))) Pedig van ám "bébi bumm" körülöttem.:-) aminek én nagyon, nagyon örülök!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése