2015. június 3., szerda

Tapasztalat

Érdekes tapasztalat volt tegnap nekem. Megkaptuk a kémia dolgozatot, ötös lett, nagyon jó tanárunk van, jól tanít. Ötös leszek belőle, csak ötösöm van. Van akinek éppen kettes lett,  de segít mindenkinek aki akarja, minden tanár amúgy, de vannak olyanok akik nem akarják, érdekes nem?. Nem is ez a lényeg, hanem, utána töri jött. Most ráhajtottam a tesztekre, (érettségi tesztek szoktak lenni a dolgozatban) erre, esszét kellett írni (mint ahogyan majd az érettségin is kell) Egy rövidet, egy hosszút. Rövidnek Károly Róbert gazdasági politikáját választottam, hosszúnak Mátyás uralkodását. Mindkettőből hagytam ki pár dolgot, de alapvetően jó lett, szerintem, nem írom újra ;-)
De ami miatt érdekes tapasztalat volt az a föci. Megkaptuk a dolgozatot amit múlthéten írtunk, mondtam is, hogy nem annyira sikerült. Hülye kérdések voltak, igen, nem válasszal...volt hibám, hármas lett. Ami persze nem rossz, mert volt egyes dolgozat is, de így négyesre zárt le...hülye vagyok tudom, hiszen mennyien küzdöttek a kettesért...én meg itt rinyálok a négyesért, nemhogy örülnék. Örülni nem örülök, de persze már ebből látszik maximalista vagyok...mert pl angolból hármas leszek,(remélem) és annak örülök, mert a tudásom annyi, de föciből annyit tanultam, és....
Na de tudom semmit nem ér ez a négyes  a biziben majd..semmit, és ahogy ezt leírtan, én is tisztában vagyok vele, hogy juhéjjjj négyes leszek föciből.:-))))
Na majd még csütörtökön, matek, angol és kész a 10. osztály nagyjából...

Megyek, készülök..visszük a kocsit szerelőhöz, majd jönnek Katáék..
Legyen szép napotok!

6 megjegyzés:

  1. A vizsgákban az a legjobb, mikor vége az évnek és nincs belőle több. Hirtelen rengeteg szabadideje lesz az embernek. Persze ez az öröm csak kis ideig tart. Gratulálok a jó jegyekhez és kitartást még erre a kis időre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, pont tegnap beszéltük, hogy csak az első héten lesz furcsa, hogy nem megyünk suliba, aztán elfoglaljuk magunkat mással...:-)

      Törlés
  2. Látod, megy ez! :) és tudod az jutott eszembe, hogy ez nem igaaaaz! hisz most kezdted - és látod, vége van egy tanévnek... hihetetlen!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is azt veszem észre már vége...:-)

      Törlés