2015. június 15., hétfő

Ez a nap is eljött...

....én most mégis kicsit szomorú vagyok! Minden jó lett, kivéve a matekot.:-( Jó, meg az angolt, de az reális jegy, a matek pofa jegy lett!.-(((( Pedig egy négyes, egy ötös, egy hármas, és egy négyes jegy, az nem hármas. De persze mindegy, hiszen jó ez, nagyon is!És persze több mint húsz év után, ez nagyon jó bizi...mégis azért jó lett volna, ha az négyes, mert ráadásul értettem is végig..:-(((( Mindegy...mindegy...

21 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Nagyon ügyes vagy, b

    VálaszTörlés
  2. Szép bizi ez, de igazad is van. Ha van benne egy pofa jegy, az megkeseríti az ember szája ízét. Még emlékszem az érzésre.

    VálaszTörlés
  3. Ügyes vagy! Amúgy az tényleg nagyon nem hármas... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! De tudod, ha ugyanolyan (sőőőőt), képességűeknek megadta az ötöst, mert nyomult, és a táblánál villogott...mérges vagyok miatta na. És úgy, hogy félévkor azt mondta azért nem adja meg nekem az ötöst, mert majd inkább évvégén a jobbikat adja...Hát adta!:-( És hogy nem a levegőbe beszélek, azt leírom, hogy soha nem mutatja meg a dolgozatokat. Soha...ez annak jó aki nem tanul, mert igyis, úgyis...kettes, de mint pl én??? Tudom, ezt a jegyet a kutya nem fogja nézni, csak én...mégis!:-(

      Törlés
  4. Csak ismételni tudom magamat: remek vagy, hogy egyáltalán belevágtál! Tőlem dicséretet kapsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, jólesik amit írsz! Azért is osztom meg veletek ezeket a gondolataimat, mert végig kisértétek, biztattátok ezt az évet!!!!!

      Törlés
  5. Hiányolom a magatartás és szorgalom jegyeket! :D :D Gratulálok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:-) Én még a tesi jegyeket is hiányolom!:-)))))

      Törlés
  6. Gratulálok , nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  7. Szia :)
    Gratulálok :)
    Már rég jelentkeztem, de élek :)
    Szóval tudom milyen érzés, és ezt is, hiába mondja az ember, ne foglalkozz vele, de tényleg x év után nem is emlékszel rá.
    Nekem is volt esti gimiben egy ilyen féle tantárgyam, az irodalom, ott is pofára mentek a dolgok. Volt aki nyalt....sokkal kevesebbet tudott mint én, mégis jobbat kapta....akkor nagyon rosszul érintett.:)
    De mára már elfelejtettem, és azért nagyjából az akkori tanárok akik látták,hogy ki akar, ki az aki tanul és hajt, annak normálisan osztályoztak. De kivételek persze voltak, vannak és lesznek is. (mármint tanárokban)
    Azóta elvégeztem még pár sulit estin, 2 éves OKJ-s tanfolyamokat.
    Volt amit szerettem, volt amit kevésbé. Pl a Jogi asszisztensim 3 as lett átlagba, annyira nem értettem, s nem érdekelt.
    De amit utoljára csináltam az Ifjúságsegítő, na ott azt nagyon élveztem, nagyon érdekelt, nem volt egyszerű (szakdolgozat + védése a végén), de ott nagyon oda tettem magam, s meg is látszott az eredmény, ott kitűnővel zártam.
    És hol érdekel már az az esti gimiből az irodalom :D
    Családban gyerekek mellett nem egyszerű tanulni. :)
    Még egyszer gratulálok. :)
    További szép napot.
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Edit! De jó,hogy újra itt vagy!:)
      KÖSZÖNÖM!

      Törlés
  8. De jó ezt látni! Nagy gratula!!!!! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagy szeretettel gratulálok ezekhez az eredményekhez és csak így tovább!!!!!!!!

    VálaszTörlés