2010. április 5., hétfő

Húsvét!



Csendes délután van! Esik az eső de most nem bánom. Pihenünk. Szép Húsvét volt! Szombaton nagyot kirándultunk, Leányfalu, Vörös-kő, Sztaravodai forrás majd bementünk egy kapúcsinóra a kedves családhoz akikkel kirándultunk.Kirándulás közben jött a nagy hír. Bettus túlvan a szülésen és egy édes gyönyörű kislánynak adott életet. Végig repkedtem és eszembe jutott minden pillanat amikor én is átéltem ezt. Nem egyszer hanem háromszor. Maga a csoda. Kár hogy ilyen messze van tőlem Drága Barátnőm. Ezt már annyiszor éreztem. És még sokszor fogom.
Szombaton nagyon elfáradtam, feltörte a cipő a lábamat, de nem kicsit! Vasárnap is még elég fáradt voltam, de elmentünk pecázni, fogtak is két szép halat a fiúk. De már nem volt valami jó idő. Míg én tettem vettem, elmentek íjászkodni is és mikor hazajöttek kitalálták süssünk szalonnát! Nosza gyorsan nekiveselkedtünk. Nagyon jól sikerült!:-)
Ma Húsvét hétfőn míg én főztem sütöttem, jöttek a locsolók. (megsúgom nem hozzám!:-)))) Volt hogy kinyitotta Mesi a kaput és kedves osztálytársa nyakon öntötte jó nagy adag szódával! ;-)))) Tetszett a csajosnak nagyon!:-)))
Mai ebéd fokhagymakrémleves volt és brassói apró pecsenye. Répatortát sütöttem még!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése