2010. április 8., csütörtök

Virágok:-)




Mosolygós lett a mai nap!
Kedves emberek jó szava, gyönyörű idő, és ma talán már felfogtam hogy egy kis ebihal féleség lakik a pocakomban!:-)))))
És persze mert megérdemlem(!!!!!) vettem egy gyönyörű kaspót és virágokat! Most már minden csupa virág! Kedvencem a leander, kettő is van, vanília illatú, és rózsaszín, muskátli, de én csak a "parasztmuskátlit" szeretem. És a pirosat, jó most vettem lilát is, de csak azért mert nem láttam milyen színű a bimbó. :-))), és a petúnia a kedvencem még, imádom mikor nyárestén illatozik este! Mindből van már....Hoztam is pár fotót!

2 megjegyzés:

  1. Azt hiszem, akinek icipici "ebihal" lakik a pocakjában, ráadásul ilyen csodaszép kaspói, virágai vannak, csak mosolygós lehet! (Bár még nagyon jól emlékszem ezekre a hangulatváltozásokra is...)
    Drága Barátnőm!
    Két éve ilyenkor még nem is ismertelek személyesen, most már úgy örülök a Benned növekvő pici Életnek! Látod, csak nagyon kell vágyni a jót, és eljön.
    Kívánom, hogy az új kis családtagot is abban a békességben, harmóniában tudjátok felnevelni, amiben Mesit, Dávidot, és Bencét is nevelitek. És ha ez az Őrségben történik majd, a rég vágyott parasztházban... Nos, akkor lesz valóban kerek a világ.

    VálaszTörlés
  2. Tudod, most hogy leírtad két éve még nem is ismertük egymást személyesen, elgondolkoztam....hihetetlen, de olyan mintha mindig is ismertelek volna. Te vagy nekem az élő példa arra, ha nagyon szeretnél valamit eléred a célod! TE már tudod, ott tartod a CSODÁT a kezedben és át is ölelheted a másik CSODÁT!:-)
    Köszönöm hogy vagy nekem, Drága Barátnőm!:-)

    VálaszTörlés