2010. április 2., péntek

Készülődés! :-)







Ma nagy készülődésben voltam. De valahogy nem tudom mi volt velem. Semmi nem úgy sikerült ahogy szerettem volna. Persze tudom, akkor tökéletes lett volna! ;-)
Azért voltam ma a konyhában annyit mert holnapra és húsvét vasárnap kinti szabadtéri programba gondolkoztunk.:-)
Megfőztem a sonkát és a csülköt, majd a lében a tojást. Majd megsütöttem mellé a kalácsot és a kalácsbabákat. Majd mákos és diós kalácsot. És a végén a lúdláb tortából kreált sütit! Most csináltam először. Ismételten a "csúnya de finom" sütik táborát gyarapítja! Lehet hogy azért mert nem sok türelmem volt hozzá? Nem tudom. Nekem ízlik!,-) De biztos keményebb krém kellene alá és akkor nem olvadna bele a csokibevonó. Na ezt még tanulnom kell!:-)))
Mai nap sokat gondolok Drága Barátnőmre is! Lehet hogy ma végre anyuka lesz???? Szinte biztos vagyok benne! Amikor megszületik a baba, szinte megáll az élet. Soha nem voltam olyan boldog mint mikor megszülettek a mi gyerekeink. Csuda jó érzés. Vajon átélem még egyszer? Remélem igen! Hormonok már dúlnak bennem, egyik pillanatban szállnék az felhők közé, másik pillanatban meg pityergek és a mélységbe zuhanok. Tudom ez vele jár...:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése