2017. február 24., péntek

Ez-az, itt-ott...

Csenge már megint beteg. :(
Reggel lázas volt,  éjjel hányt,  reggel nagyon maga alatt volt. Ja,  és a füle is fájt.  Nem is terveztem mára  semmi nagy dolgot,  de gyógyszertárba és vásárolni el kellett menni.  Koradélutan elintéztünk mindent,  de ma frontosak az autósok annyi ingerült buta stb jelzős autós volt az utakon,  szeretek ilyenkor hazaérni,  becsukni a kaput és nem autóba ülni.  Mai biggyesztés paradicsomos húsgombóc,  ami szétfőtt,  krumplival volt.
Takarítottam kicsit,  bújtam Csengéhez olyan jó,  csak ne lenne beteg! :(
Tegnap milyen szép idő volt,  most meg egész nap sötétség...
Nem baj,  ez az utolsó februári hétvége. :) 

4 megjegyzés:

  1. Gyors gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Anikó! Örömmel látom, hogy a sötétebb gondolatok eltűntek az írásaidból. Na nem azért, mert zavarna. Átlendültél rajta, vagy csak nem teszed "közszemlére"? Remélem az előbbi. Szerintem a tavasz mindenkit feltölt. Én is a kimerült tartalékaimat fogyasztom. Az egyhangúság az ősi ellenségem. Jobban fáraszt, mint a sok-sok munka. De süt a nap!! :-)))

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Anikó! Örömmel látom, hogy a sötétebb gondolatok eltűntek az írásaidból. Na nem azért, mert zavarna. Átlendültél rajta, vagy csak nem teszed "közszemlére"? Remélem az előbbi. Szerintem a tavasz mindenkit feltölt. Én is a kimerült tartalékaimat fogyasztom. Az egyhangúság az ősi ellenségem. Jobban fáraszt, mint a sok-sok munka. De süt a nap!! :-)))

    VálaszTörlés