2017. február 27., hétfő

Megint

Elvittem Csengét doktornénihez, idegesített, hogy nem hall rendesen tegnap óta. Azért ijesztő ez, mert amúgy jól van már. Mondjuk fül orr gégészetere szerettem volna vinni, de a héten nincs, nem sokat gondolkodtam, elvittem a körzeti doktornőhöz. Be van gyulladva a füle, de ami kicsit jobban megrázott, skarlát gyanús. :( Jó, ki van plakátolva az oviba, de reménykedtem mi nem... Remélem még megússzuk. Héten itthon marad.
Szuper jó idő van, néztük a sok hóvirágot a kertekben, nekünk meg úgy elbújt, nem látjuk a kiskertben.
Amúgy jó idő, ide vagy oda... Iszonyú migrénem van tőle, ha tehetném zokognék... Fejemre húzott vastag párnával... De nem tehetem. Így bekapok ilyen, olyan fájdalomcsillapítót, ami nem hat, és csak létezem. :(
Ja, és örülök a mai filmes sikernek, szép film. Ez megérintett!!! 

4 megjegyzés:

  1. Remélem csange hamar jobban lesz! Hallod neked is szét tud főni a húsgombócod? Én is pont a paradicsomos húsgombóccal jártam úgy a múltkor és úgy bántott... - de így már jobb Az én fejem is fáj, de inkább fájjon,ha ez az ára a jó időnek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szét főtt de elfogyott az egész. :) olyan migrénem volt délelőtt, de délben beborult megszünt a fejgörcs, az élet szép! :))))

      Törlés
  2. A skarlát már tavaly is volt az ovisok körében.
    Te meg HOLNAP menj már el a körzeti pszichiáterhez, mond el a tüneteidet és ad valamit rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-)Napsütést, sok pénzt pihenni, nyaralni..időt, :-) Sajnos azt hiszem ezt egy orvos sem tud adni...:-)

      Törlés