2017. február 6., hétfő

Velem...

Az igazság az, hogy sokan várjátok a pozitív bejegyzést itt a blogon..is!
Most már tudom, 100% biztos vagyok benne, hogy a legnagyobb problémámnak forrásának a legfőbb hiánya, az idő hiány, vagy mindig van valaki, vagy valakik akikre figyelni kell...

Na, most a sok rossz mellett, hogy még itthon van Zsolti, van egy jó oldala is, együtt vagyunk, volt pár óra amit ma kettesben töltöttük...nagyon rég volt ilyen. És bár délután felforgattuk a hálószobát, ami egyben Csenge szobája is. Kicsit elszeparáltuk magunkat, meg őt is...lett fent is játszó sarka. Örült neki. Pedig ma lázasan hoztam haza az oviból..tehát holnap délelőtt már nem leszünk meghitten kettesben.:-) És az elkövetkező időszakban valószínű nem is leszünk kettesben így, de az jó, nem??? Akkor van munka.
Na, de a háló rendbe tétele nagy feladat volt, mert komolyan kacat és ruha gyűjtő vagyok??? Vagy tényleg nincs sok helyünk? Néztünk régi képeket, mikor beköltöztünk, építkeztünk, milyen nagy volt minden...:-D :-D
Szóval minden rendben! Velem..
Csenge remélem jobban lesz holnapra, Egyik másik kamaszomból meg elegem van..három egyest hoz haza, egyik felszerelés hiánya..a flegma mindenségit neki.. De várom már, hogy felnőjenek.
Kamasz panaszaimat adtam elő...
Tök jó lesz ma aludni az új hálószobában...olyan mintha nyaralnék..:-))) Erre vágytam nem? ;-)

10 megjegyzés:

  1. Na ugye:)) Csak egy kis pakolgatás és már "nyaralsz" is:)

    VálaszTörlés
  2. Éppen erre gondoltam én is, mint fent.

    VálaszTörlés
  3. Tudom,hogy buta vígasz, de mihelyt kirepülnek a fészekből a gyerekek, főleg az utolsó, sírunk utánuk.:) Aztán az is helyrejön és már nem baj,hogy nem otthon laknak és ritkán látjuk őket.Nagyjából nem baj.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy nem baj! De ez az élet. Annyira szeretném , hogy jól váljunk el, szeressenek hazajönni...

      Törlés
  4. Csak azt ne gondol Anikó, hogy ha felnőnek megszűnnek a gondok, az aggódás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy hiszem:) csak mérgembe írtam, persze tudod , hogy majd akkor ezt sírom majd vissza...:) de na jó jegyeket hozott!!:)

      Törlés
  5. De. Ha felnőnek megszűnnek a gondok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint az enyémek így harminc táján két unokával még nem nőttek fel... :D

      Törlés