2017. február 9., csütörtök

még nem...

Tudom ezzel sem vagyok egyedül, de így február 9.-én unom a telet. Ezt a szürke, koszos, lehangoló napokat. Talán ezért nem vagyunk pozitívak ebben az időben. Elvágyódok a napsütötte Toszkánába, ha már itt ilyen semmilyen idő van. Ebben semmi szépséget nem tudok találni.
Ráadásul a bacik röpködnek ide, oda..és általában a legkisebbre. Most is, elhoztam hőemelkedéssel az oviból, hétfőn, szerdán már tüszős mandulagyulladása van, megint. Decemberben is ez volt. Nem sokat aludtam az éjjel, mert köhögött, ilyenkor olyan furcsán nyel valamit le Csenge, levegőt, vagy hurutot, vagy mindkettőt. Én meg azt hallgatom, mikor rohanjak a lavórral, hátha hány.:-( Hőemelkedése is van folyamatosan. Anti bogyó, fertőző, úgyhogy sehova..kedden kell vissza mennünk.  Tegnap még itthon volt Zsolti, így volt aki vigyázzon Csengére míg dolgozom, de ma ment be az régi új munka helyre, hogy mi lesz ezután? Nem tudom! Idegőrlő...

Suli is lesz, bár négy irodalom óra és két töri lesz, ezt szeretem, kedden az angollal azért szenvedtem. Jajajajajjjj Bár megint írtam egy négyes dogát, de ha most újra kéne írnom, bajba lennék,,, ami bemegy a fejembe töredéke marad meg benne... Nagyon parázok az angol érettségin. Még a matek sem izgat annyira...csak össze hozok belőle valamit, de angol, a kérdést sem értem, hogy fogjak neki???? Gyakorlom, gyakorlom...de nagyon frusztrál. Persze, ha onnan nézzük, honnan kezdtem, onnan annyi mindent tudok már..de idegesít, hogy egy angol szövegben mindig van valami amit nem értek, így nem tudom a mondatot összerakni.

Tehát még nem vagyok teljesen nyugodt, olyan nincs is mostanában..Mindenkinek meg van a baja, akárkivel beszélgetek most...Úgy sajnálom! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése