2017. február 28., kedd

lesz mit tanulnom még...

Nem mentem ma suliba, Csenge nem volt jól...
Érettségi feladatokat oldottam meg matekból angolból. Siralmasan sikerült, vicc ebben az, hogy még az angol csak csak...de a matek, pedig mindent vettünk.:-(
Lesz mit tanulnom májusig!

Inkább megyek vacsira császármorzsát csinálni, abban jobb vagyok! 

10 megjegyzés:

  1. Jobbulást Csengének, nálunk is sajnos visszaesőben van ismét Toma... Nagy vizsgák előtt mindig így van szerintem, hogy az ember lánya nem érti mit is keres ott, abban a vizsgahelyzetben tulajdonképpen, mert semmit sem tud és ezt bizonyítva is érzi :)... Aztán csak kiegyenesedik minden általában, bár lehet, hogy jobb ha görbül :) , szóval csak azt akarom mondani, hogy kitartás Anikó, hidd el meglesz és jó lesz :), puszillak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem Toma jobban van már..Köszi mindent! <3

      Törlés
  2. Remélem Csenge hamar jobban lesz! A matekról meg annyit, hogy tuti lesznek olyan feladatok amiket meg tudsz majd csinálni, így megbukni nem fogsz:)

    VálaszTörlés
  3. Szegénykém, kimerült a hideg tél alatt a tartaléka. A napsütés lassacskán majd feltölti. Sajnos az ovi ezzel jár. Milyen jókat tudtam főzni, takarítani tanulás helyett!? Persze azonnal, halaszthatatlanul neki kellett állni, a tanulás várhatott. Mégis, utólag nagyon jó emlék maradt. Az idő megszépíti. Jobbulást kívánok. :-))

    VálaszTörlés
  4. Szia. Eltűntél,minden oké? Üdv,Edina.

    VálaszTörlés