2017. február 23., csütörtök

zajlik...

Ejh...mindig történik valami!:-(
Ma van az oviba a farsang, erre Csenge reggelre fejfájással, hőemelkedéssel kelt. :-( És akkor már a süti össze van vágva, Csenge nem akar itthon maradni, megértem, hiszen ez azért egy nagy esemény. Adtam neki nurofent, és ebéd után elhozom. Remélem addig nem lesz lázas..:-( És még a telefont sem vittem lefotózni. :-((((

Tegnap óta migrénem van, nagyon. Rosszul voltam, és úgy dolgoztam. Ma meg suli, és itt is nagy esemény, szalag tűzés lesz. :-) Sütikézés, üdítő...már kérdezték sütök e? :-) Oviba is piskóta tekercset sütöttem és ide is azt fogok szerintem. Csak csokikrémmel, vagy lekvárral? Még nem tudom, főznöm is kell, sütni kenyeret...Dávidank ma felrakják a maradandó fogszabályzót, vagyis már kedden felrakták a felsőt, fele lejött, úgy volt tegnap egész nap.:-(

Na tehát zajlik az élet..holnap Csenge már itthon, de nem baj, csak jobban legyen, egy hetet volt oviba.:-(
Csak a fejem ne fájna már...

5 megjegyzés:

  1. Az enyém is fáj és itt is mindig történik valami, tegnap csak kapkodtam a fejem, annyit telefonáltam, hogy az már nem normális, de kopp kopp alakul a molekula :)

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást, Anikó a fejednek, csak kimegy belőle az a fránya migrén végre. Biztos ettől az időtől van, tavasz lenne, de valahogy olyan nehezen akar kialakulni. Csenge minek öltözött be? Valami jéghercegnős, királylányos? Remélem tudta élvezni a farsangot kicsit. Szerintem lekváros legyen a piskótatekercs, egyszerűbb elvinni is, aztán meg nem folyik össze-vissza a meleg teremben a krém.

    VálaszTörlés
  3. Migrénnel nem lehet csinálni semmit. Tudom, mert nekem volt. Ez csak fejfájás, mégha nem is "csak".
    Nem tudsz tenni semmit a nem akarommal. Szereted a gyereked, de túlzott a lekötöttség. Nehéz, de ettől nem lehet szabadulni. Sok sok év és bénultság. Értelmezd újra miért jó ez neked? Muszáj!

    VálaszTörlés
  4. Anikó most láttam a FB-n nagyon nagyon gratulálok a szalagodhoz!!!! MEGÉRDEMLED!
    Nagyon nagyölelés Boszi

    VálaszTörlés