2017. február 10., péntek

Már igen...jó! :-)

Azt hiszem már igen..igen, talán leírhatom már minden rendben van Zsolti munkájával kapcsolatban. Új helyen előröl kezdve, de végül is, ugyanazt fogja csinálni mint eddig.

Elmentünk ma vásárolni, elég üres volt a hűtő, és bizony a mosópor is elfogyott, az mindig nagyot dob a kiadáson de igazság az a heppem, vagy Ariel, vagy Persil, szeretem az illatukat na, legjobban a kapszulás Arielnek szeretem, de az nálunk egy vagyon lenne...darabszám ára, és mosás sokaságát tekintve.:-)

Ma még lesz egy "meglepetésem" is. Vő jelöltöm, :-) Még tavaly meghívott a Zoo kávézóba. Nem jött össze , na de ma...Csengét is visszük, nagyon izgul, milyen lesz. Aranyosak, hogy gondoltak rám.:-)

Főztünk Zsoltival gomba levest és újfajta halat vettük a Lidlbe, finom lett!
💙Nagyon szép hétvégét kívánok nektek!💙

6 megjegyzés:

  1. Anikó, biztosan jól fogjátok érezni magatokat! Nagyon kellenek ezek a kis kiruccanások. És egy kávézóba beülni, legalább hetente, kéthetente nem is pénzkérdés. :-) Viszont igazi kikapcsolódás. Fel lehet öltözni, más környezeti inger. Szóval jó.:-)
    Tavaly voltam Pécsett, és nagyon tetszett amit láttam. A kávézókban, éttermekben, illetve azok teraszain nagyon sok idős vagy nem annyira idős (de nem is fiatal) ember ült a kávéja, teája mellett. Társaságok, barátok, barátnők. Ücsörögtek, beszélgettek. Tartásuk volt. Tudom, ilyenkor jönnek a kifogások, hogy de nincs pénz (ez sem igaz, mert heti egy kávára mindenkinek futná), de ez sokkal inkább hozzáállás kérdése. Hogy programot csinálok magamnak (ha más nem csinál nekem), kimozdulok, teszek magamért. Vagy ha ezt sem lehet, akkor otthonra hívok társaságot, vagy összehozok egy kis csoportot, valami közös érdeklődés kapcsán.
    Ez időseb és fiatalabb korban egyaránt fontos része az életnek. És az idős(ebb) korra fiatalon kell kezdeni felkészülni.
    Na ennyi jutott eszembe a kávézásról.:-)

    VálaszTörlés
  2. A munkának örülök, szerencsés ember Zsolti, s ti is vele együtt. Jó kávézást nektek!

    VálaszTörlés
  3. De jó, örülök, hogy rendeződtek a dolgok :) ! Jó kávézást Nektek, ez a kávézó a mi programlistánkon is szerepel :)!

    VálaszTörlés
  4. Imádom az Arielt, csak azt veszem. Jól mos.
    Készíts néha képet: halról...

    VálaszTörlés
  5. Nagyon örülök!Jön a tavasz,minden újjászületik!Te is,Anikó! Üdv,Edina.

    VálaszTörlés
  6. Azt elfelejtettem,hogy én elégedett vagyok a Lidl formil lila színű foly. mosószerrel. Az illata is jó és szépen mos!

    VálaszTörlés