2012. május 3., csütörtök

mai..

Valaki mesélje el milyen az átaludt éjszaka? Mert mióta a Királylány megszületett, ilyen nem volt. Nem panaszkodom, megtanultam akkor pihenni mikor tudok.

Már meglocsoltam a kertet, remélem a beígért jégeső elmarad, mert a gyönyörűen beindult paradicsompalántáimat nagyon sajnálnám. Olyan büszke vagyok magamra. Magról így sikerült palántákat nevelni, de még csak most jön a neheze, mert okosan kell nevelni ezután, hogy legyen termése is.:-)
A fűszerkert is csodaszép, állandóan használom belőle a fűszereket, mindenbe. A tavalyi petrezselyem is gyönyörűen megmaradt, meg a rozmaring is. Csak a sárgabarack érezte meg az utolsó hideget, elfagytak a virágok, úgyhogy szerintem csak enni lesz belőle, befőzni nem.:-( A füge is elkezdett zöldülni, a szilvafa, is nagyon megeredt, meg a ringló is. És a fekete ribizlin is van már termés. Egyedül a fűvel kellene kezdenünk valamit, itt töltött a föld, általában sittel töltötték fel, ami tömör, rossz minőség, és egyszerűen  hiába próbálkozunk 10 éve, nem tudjuk maradéktalanul beültetni fűvel ezt a talpalatnyi földet.

Megyek...beindul a nap! Ma vásárolnom kell menni, és szülőire is, meg főzni, pedig még fogalmam sincs mit főzzek, kenyeret sütni....

4 megjegyzés:

  1. Kedves Anikó!

    Kaptam egy díjat, amit szeretnék Neked tovább adni:)

    http://vajdaencsivilaga.blogspot.com/b/post-preview?token=AQgFFTcBAAA.EXR2A-5GX69mEkDCCebYxA.hqqGkDnXEjjRA2bkwczZJg&postId=4325407088536745052&type=POST

    VálaszTörlés
  2. Kedves Anikó, még egy év és már mesélni sem kell a végig aludt éjszakáról. Tapasztalat lesz. Még egy kis kitartást!
    Jobbat nem tudok mondani.m:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, jólesik amit írsz!:-)

      Márt nem is kell mondanod!:-)))Köszi

      Törlés