2012. május 21., hétfő

Remélem....

Kicsit izgulok, hogy Trollanyu játékában részt tudjak venni. Ugyanis a számítógép kezd "idős lenni". Remélem kitart még egy darabig....
Amúgy elgondolkodtam, mi lenne nélküle. Biztos hiányozna, elején...megszoktam, hogy be van kapcsolva, bármikor ideülök, nézek recepteket, olvasok kedvenc blogokat, én is írok...Megnézünk a tanuláshoz dolgokat...ha nem lenne furcsa lenne, de megszoknánk előbb utóbb..(nem Mesiről beszélek..:-)))

Nagyon jó volt a hétvége, fiúk is nagyon jól érezték magukat, mi is csajok. Rég nevettünk ennyit Mesivel, mint szombaton..Pizzázni voltunk, fagyizni..sétálni, beszélgettünk, este popcorn, nekem sör;-), De azért hiányoztak a fiúk, na!:-)
Nagy változáson ment át mostanában Csenge. Nőtt, na jó ez nem meglepő, de nekem mégis. Hisztis, ma konkrétan háromszor verte magát a földhöz, míg átértünk a boltba, tehát akaratos, de még beadja a derekát ha kérem, nem lovalja végtelenségig bele magát. Önálló, már képes tovább látni rajtam, konkrétan elmegy másokkal is akár órákra...de érzem, jólesik visszajönnie. Igazi csaj, pörgeti a szoknyáját mások előtt, és mosolyog ezerrel, elbűvöl mindenkit. Tehát már nem baba...HmmmHmmmm(de kár) Na jó éjjel mikor még kéri a jussát és nem alszik, akkor meg baba még.:-)Azután meg tök jó, mert igazi egyéniség!:-)

Amúgy elkezdtem a befőzést, elrakást télire. Most bodzaszörp ment a pince hűvösébe,  meg Zsolti szárít bodzát, teának majd.

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy szép volt a hétvégétek:) Nekünk is az volt:) Bizony nálunk számítógép nélkül megállna az élet:)Talán a lányom még nem hiányolná, főleg nem ilyenkor,kint rohangál állandóan. De én sem tudnék már meglenni nélküle.

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy nektek is jó volt a hétvége!:-)
    Nálunk a fiúk vannak egész nap kint, ide sem ülnek a gép elé..de Mesi..

    VálaszTörlés