2012. július 6., péntek

még mindig, nyár van...

Jó, oké, nyár van meg minden. Én mindent megtettem, de éjszaka elszakadt az a bizonyos húr!:-(
Mikor jött a vihar, döntött mindent, pingpong asztalt...virágokat, vízszintesen esett az eső, és nagyokat csapkodott a villám. Hurráááááááááááá, lehűlés, szoba ablak kitárom, majd azzal a lendülettel csukom mert akkora huzat van, hogy ihaj. :-( Nem baj kivárom....várom.....várom..., meg Zsoltit. Éppen hazafelé tart ebben a cudar időben bringával..:-( Én aki csak akkor nyugszik meg ha itthon van mindenki, de mikor nehezített a pálya, lásd most a vihar, jobban be vagyok tojva. Kisdedem, nyafog, csak rám tapadva lenne el, én meg egy óra hideg, csendben. De nem lehet,  a nagyobbocskák is adták a formájukat estére, így morcos voltam, a szobában 30 fok, áll a levegő, a behajlított könyökömnél csorog az izzadtság, nem kellemes! Innék egy pohár hideg csap vizet, de langyos lé folyik ott is. Várom a vihar végét, Csenge  még mindig nyafog...mire kinyitnám az ablakokat a semmit nem hűlt levegőnek, egy hülye szomszéd kezd el veszettül tüzelni.....áááááááááááá, nem baj, küzdök a meleggel azért is!:-)

6 megjegyzés:

  1. Én is napok óta énekelem, hogy "Add már Uram az esőt!", de felénk nem adja. Bár ezentúl a kérésemet kiegészítem azzal, hogy szép, csendes, áztató esőt!
    Már csak ilyen telhetetlen vagyok az írásod után! :o) Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem Erika, lesz valamilyen eső motanában..

      Törlés
  2. Hajrá Anikóóóóó!!! Én Veled tartok! Küzdjünk együtt. Támogassuk egymást! Te a meleggel, én meg a jelentésemmel. Nem hiszem, hogy ebben az életben kész leszek vele. "Nem állnak össze mondatok, én nem ide jöttem, nem ezt akartam..." Vagyis dehogynem, ezt akartam, csak a fene gondolta, hogy mindig közbejön valami és nem lesz egyben pár órám, ráhangolódni és 9sszecsapni. Ja, meg a fene a maximalizmusomat! Már rég kész lenne egy fércmű. De nem! Nekem ezt is nagydoktori disszertáció szinten kell megírni.
    Különben meg küldöm a lehűlést innen. Itt kellemes 22-25 fok van és néha még esik is. Mondjuk éjjelente, ami kimondottan ideális. Szóval kitartás Nektek!!!! :-))

    VálaszTörlés
  3. Ismerem ezt a "jaj, csak hazaérjen baj nélkül" érzést. Sokszor azt szeretném, ha mindig mindenki itthon ülne mellettem. Akkor nem kellene aggódnom.
    Amúgy meg hamarosan kicsit hűvösebb lesz. Addig kitartást neked.

    VálaszTörlés