2012. július 28., szombat

Öregszem!:-D

Öregszem! :-) Nézzük az olimpiát délután. Ping-pongozó leányunk, Krisztina, olyan izgalmasan játszotta végig a hét menetet, hogy elállt a szavam a végére. És győzött, tovább jutott. Mikor nyert libabőrös lett a kezem.:-D Majd a cselgáncsozó leányunk, bronz érménél is. Furi, ilyet még nem éreztem, örültem neki nagyon..:-)))
Más...nem tudok feliratkozni követőként sehova....pedig van most egy hely, ahova úgy szerettem volna. Vajon más is van így???

6 megjegyzés:

  1. Szerintem ez korántsem az öregedés jele. Nem lehet, hogy most először sikerült magad igazán önfeledten átadni a játéknak, és a drukkolásnk?

    A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, a napokban nem akartam használni ezt a funkciót, de elég furán működik mostanában megint a blogger is, így akár lehet, hogy a gond a google-nál van, nem nálad. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Önfeledten, nem tudom! Három, négy gyerekkel együtt..:-) De izgalmas volt nagyon, és ez még csak az eleje. Csak bosszant, máshol nem így vannak megbecsülve a sportolók, és jobban is teljesítenek. Én azért drukkolok!:-)

      Törlés
  2. Nekem sokáig kellett várnom, de megnyitotta. Ezért megnyitottam, hagytam erőre kapni, és negyed óra után hajlandó volt reagálni.

    VálaszTörlés
  3. Köszi Heni, próbáltam, nem megy, de majd megpróbálom később! Bejelentkezek, és egy ikon jön fől a profilom helyett!:-(

    VálaszTörlés
  4. Szia, próbáld nálam, ha tetszik, és még játék is van.

    VálaszTörlés