2012. július 23., hétfő

tovább....:-)

Utóbbi időben sokszor csak a negatívat írom le, és a rosszat. Azt valahogy mélyebben élem meg. Pedig van sok-sok jó dolog is. Most például gazoltam a kertben, könnyékig földes voltam, de éreztem a paradicsom illatát, eszembe jutott, hogy ezt én vetettem, palántáltam, ültettem, gondoztam. És tanultam, mit fogok jövőre másképp csinálni. De érik már, illatosra. A kos szarvú paprika, a csili paprika is, meg a karalábé is. Jó hogy van mit gazolni.:-) Virágokat is megsimogattam, kell a biztatás nekik, nagyon megviselődtek a forróságban.

Így van ez a gyerekekkel is.
 Mesiben sokszor csak a küzdő kamaszt látom, ami szöges ellentéte annak amilyennek gondoltam, milyen lesz kamaszkorában. Mellette meg egy nagyon helyes, küzdő kamasz. Nyílik a világra, most kell terelni..:-)
Dávid is kezd kamaszodni. Pl, kérdezte amikor nyaraltunk; Anya, vehetek alkohol mentes sört? (tudjátok azt a förmedvényt, gyümölcsös ízesítésűt) Mondom neki, vegyél, nyaralunk! Úgy flangált a campingben mintha a kezében lévő sörös doboztól, hirtelen 10 évet nőne...:-D
Bence meg a kajla baba, néz nagy szemeivel, néha kérdez olyanokat, mint a három évesek...ölembe kucorodik, majd húzza a száját ha valami olyat mondok ami neki nem tetszik...Csengével ő találja meg legjobban a hangot. Szeretik a gyerekek nagyon!!!!
Csenge meg, dacos, tüneményes, illatos, édes! A dacosságot, most jobban kiemelném!;-) Kezd beszélni, és puszit osztogat, na attól elájul a család!:-)))De itt befejezem, mert nagyon nem tetszik Csengének, hogy itt ülök! Megyek tovább......:-)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése