2012. július 13., péntek

rutin....:-)

Lázas lett Csenge az éjjel. Már tegnap este fürdésnél gyanúsan meleg volt a buksija. Más tünet nincs, kicsit a szeme váladékozik...remélem nem lesz komolyabb!
Várjuk a nyaralást, bár nem lesz kánikula...csak nem fog szakadni az eső, de ha mégis hazajövünk meszelni!:-D
Én élvezem hogy nincs az a gatyarohasztó meleg, gondolom más is. Ez a borultság, sötétség zavar kicsit, olyan alhatnékom van tőle. :-))) ÁÁÁÁ, de a konyha szalad...töltött paprikát főztem, a mosógép hamarosan lejár. Csupa jó dolog! Csupa rutin...Éppen ebéd főzés közben kalandoztam el gondolatban. Már milyen rutin, ez meg ez bele, már nem kell ott lenni fejben mikor sütök, főzök. Csak ha nem valami újdonság. Az meg ritkán van. Van ebben jó is, de van rossz is. Keveset használom az agyamat. Na jó régen sem ment a kereszt rejtvény, de többet olvastam, írtam..Mikor is? Olyan 15 éve?:-)))) Nem most volt..Persze azóta olvasok...írok is!:-))))
Aktuális kis problémáknál ott az agyam, ma arra keltem a fiúk hevesen dumának a szobájukban, elszöktek a kishörik...nagy kupi...nem találják. Én gondolkodom, erősen hol lehetnek...végül Dávid megtalálja őket. Végre emiatt előkerült a porszívó is a srácoknál.:-)))Micsoda öröm, részemről a porszívó, részükről a kishörik..:-)))

6 megjegyzés:

  1. Képzeld, kész lett a jelentésem, el is fogadta a prof. És ma csak sütöttem, főztem, takarítottam és kenyérdagasztás közben kalandozott az agyam. Nem csak egyfelé, hogy hogyan is van felépítve a délnémet rétegvidék, meg hasonlók. olyan jó érzésvolt, hogy Rólad,Rólatok gondolkodtam, a kovászról, családomról és más ilyen mindennapi dolgokról. És közben csak úgy járt a kezem egyszerűen. Ez is jó volt.
    Nagyon drukkolok, hogy ne essen az eső a nyaralásotok alatt. Sátoroztunk mi már szakadó esőben, még a sátrat is át kellett telepíteni. Hát nem volt vicces, de a víz legalább meleg volt és jókat fürödtünk. Szóval jó nyaralást Nektek!!! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éljen, éljen, hogy kész lett a jelentésed, és hogy el is fogadta!!!!! Pihenj, sokat, vagy csak csinálj, sok-sok olyan dolgot amit nagyon szeretnél!:-)
      Lesz amilyen lesz....de szerintem a Balaton akkor is szép ha esik az eső!:-)
      Gondolok majd Rád!:-)))

      Törlés
  2. Drukkolok, hogy ne kelljen hazajönnötök a nyaralásból! Néha muszáj kiszakadni a mindennapokból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, és a legjobbkor megyünk el, csak jó lesz...majd utólag beszámolok!:-)

      Törlés
  3. Remélem,hogy nem kell azért hazajönnötök a nyaralásból! Csenge jobban van???

    VálaszTörlés
  4. Igen jobban van, köszi Hajni! Tegnap még lázas volt!

    VálaszTörlés