2013. október 2., szerda

Hűha!:-) JÁTÉK!!!!

Milyen szép kerek szám! Köszönöm!!!

És most én vagyok a soros, hogy előrukkoljak egy köszönöm, meglepetés játékkal.
Nekem is meglepetés, soha nem gondoltam volna, de hazudnék, ha azt írnám nem esik jól, hogy ennyi rendszeres olvasóm van.
Gondolkodtam a játékon, olyanra gondoltam, ami több egy kicsit annál, hogy írjatok egy hozzászólást, és majd sorsolunk. De mégsem olyan nehéz, hogy inkább tovább léptek!:-)))

És egy kicsit arról is írok, mennyit jelentet, és jelent mai napig ez a blog nekem. Sokakat megismertem, voltam olyan szerencsés, hogy volt akiket személyesen is megismertem. Mikor egyszer nagyon magam alatt voltam, olyan sok hozzászólás, kedves biztatást kaptam Tőletek, hogy soha nem fogom elfelejteni. Voltak könnyek, volt sok mosolygás is, és hangos kacagás. Sokszor törpöltem egy egy hozzászólás után, tényleg így van? Mindig kaptam megerősítést és kedvességet. Egyszer sem volt negatív hozzászólás, vagy névtelen odamondogatás. Sőt, szeretem mikor a zugolvasok néha jelentkeznek, mindig örülök az újaknak, és ha maradnak, annak még jobban. Én még mindig családiasnak érzem a blogot, szerintem az is marad. Én ezen törekszem, bár nagyon nem kell törekednem, hiszen a mindennapok, hol jobb, hol rosszabb gondolatit olvashatjátok, egy majdnem 40 éves nőtől, asszonytól, anyától, barátnőtől, néha kislánytól, néha megfáradt öregembertől!;-)))

Kevés ez a szó, KÖSZÖNÖM! De ha tudnálak, egyenként megölelnélek benneteket, mert én már csak ilyen vagyok!:-) Gyertek továbbra is velem, tudjátok a képzeletbeli, köves teraszon, színes székeken, az abroszos asztalon egy csokor virág mellett, hozom a kávét, kapucsínót, a teát, és a kedvenc sütidet mellé...

ÉS AKKOR A JÁTÉK! SEMMI MÁS DOLGOTOK NINCS, MINT MEGKERESNI MIKOR KEZDTEM EL A Mi kis életünk! BLOGOT ÍRNI PONTOSAN. MAJD MEGJEGYZÉST ÍRNI A BEJEGYZÉS ALÁ.

Október 13-ig legyetek szívesek, én addig sokat frissítem majd ezt a bejegyzést, hogy lássátok.
És nem ér puskázni!;-) Csenge fog húzni, már összeállt a kis ajándékcsomag. Lehet jönni külföldről is, bár nem tudom Erika, Katarból lehet, hogy messze lenne,mire odaérne az ajándék, apró darabokra törnie. De semmi nem lehetetlen...:-D

TEHÁT JÁTÉKRA FEL!!!

33 megjegyzés:

  1. Aranyos vagy!!!!! 2010.február 9. Már jó régóta.:) Isten éltessen!!!!! Szeretlek olvasni!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a 100-hoz! :)
    Azért megnéztem én is, nem csaltam :) : 2010. február 9.

    VálaszTörlés
  3. Jó régen 2010.február 9. :) És akkor még a kívánságlistádon volt Csenge meg az Őrségi házikó.Csenge megérkezett hozzátok/nagyon jó helyre/ szerintem a házikó is sikerülni fog,és örülök hogy a blogolást sosem adtad fel,akármilyen rossz napjaid is voltak.Gratulálok neked !Ölellek Erika/nagymama konyhájáról:))/

    VálaszTörlés
  4. 2010. február 9. Nagyon szeretem olvasni a blogot. Nincs olyan nap, hacsak valami közbe nem jön, hogy ne olvassam. És nagyon szeretem, hogy nem feltétlenül csak a főzésről, ételekről szól, hanem a mindennpokról, az életetekről. Remélem még sokáig folytatod. Ja, és a másikat is szeretem, ahol a receptek jelennek meg. Kitartás, további sok sikert! Farkas Hajnalka

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok én is! :) Jó ide mindig benézni.
    A válasz: 2010. 02. 09. Töredelmesen bevallom puskáztam :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a 100 olvasóhoz és hogy ilyen nagyon hosszú sok ideje velünk vagy és olvashatunk :) Még sokszor ennyit! :)))
    2010.02.09.

    VálaszTörlés
  7. 2010. 02. 09. :) :) Sok idő eltelt, sok bejegyzés, sok kedves új ismerős! Tartalmas évek! Gratulálok hozzá! :)

    VálaszTörlés
  8. 2010.02.09.
    Örülök,hogy olvashatlak és sok sok örömet kívánok hozzá!!!:)

    VálaszTörlés
  9. 2010. 02.09.
    csak kicsit lestem:)

    VálaszTörlés
  10. Kedves Aniko!
    Gratulalok, ez nem semmi! A blogod szerintem is 2010.februar 9-en indult, de en mar elotte is tudtam Rolad, Rolatok a "Nagymama konyhaja-bol" :) Akkor meg kulfoldon eltem es mindig szivesen olvastam ott is, amiket irtal a csaladodrol. Folytasg es legyszi, ne tedd zartta a blogodat...
    Udv, Lizi

    VálaszTörlés
  11. Gratulálok még sok 100 követőt kívánok neked! 2010.02.09. nem volt nehéz a kérdésed, az előttem jelentkezők egyhangúan ezt írták! A kávéd és a sütid nagyon finom volt csak egy kicsit fáztam a teraszon, köszönöm a vendéglátást !
    Legközelebb találkozunk nálunk jó?:-))

    VálaszTörlés
  12. 2010. február 9. Már nagyon vártuk Borit, és még nem tudtuk, hogy jön hamarosan Csenge.:-) Húúú, de fiatalok voltunk, Drága Barátnőm!
    Gratulálok, és tudod, én mindig itt maradok...

    VálaszTörlés
  13. Sajnos nekünk még nem jött össze a kávézás, csak virtuálisan. Viszont előttem kezdtél blogolni és mivel már jó páran leírták, csatlakozom én is: 2010. február 9. Ez lassan 4 év, kívánok még sokszor 4 évet blogolással eltölteni! :-)) Mert az nekünk is jó! ;-D

    VálaszTörlés
  14. Böcsülettel bécsuktam a szemem, míg a kommentek aljára értem itt :)))) 2010 február 9 8óra 50 percet mutat. és jelenleg 2 hozzászólást ott. :))))

    Én is itt vagyok ám, jelentkezem, minden téren. Sajnos mostanában még zugba se nagyon olvasgattam senkit, írni sem írtam, na de ma megszaladt a penna. (billentyűzet)
    Puszillak

    VálaszTörlés
  15. Had gratuláljak a sok olvasódhoz és én nem állok sorba az ajándékért mert én tőled mindig kapok valamit ( szeretetet ) és nekem ez pont elég ajándék , meg hogy tudlak olvasni 2010 február 9-étől mindennap még ha néha zug olvasód is vagyok :)
    Köszönöm hogy vagy nekem puszi!

    VálaszTörlés
  16. 2010 február 9 óta irod. Én is inkább a zugolvasóid közé tartozom, mindennap benézek hozzád, de irni ritkábban szoktam, bár már a Nagymama konyhájában is találkoztunk.
    Kivánom neked Anikó, hogy még sok évig folytassad a blogodat és mi részei lehessünk Csenge esküvőjének is virtuálisan!
    Resi-Anna

    VálaszTörlés
  17. 2010. február 9, jaj, de régen volt már, akkoriban még az igazvilág- blogot írtam, épp diplomaosztás előtt voltam, másnap kellett nagy sürgősséggel elköltözni itthonról, mert anyum "kidobott" minket a hóra kicsit :S
    Azóta nálatok is sok minden történt, nálunk is, mindketten szültünk, csak én kétszer azóta :P
    Csak így tovább, nagyon szeretem a hétköznapi, mégis zsongós életedet, pár év múlva én is így leszek majd :)

    VálaszTörlés
  18. Gratula! :)
    2010. február 09., 8:50

    VálaszTörlés
  19. 2010 február 9. És én örülök, hogy személyesen is bekukkanthattam egy kicsit a ti kis életetekbe ♥
    Akartam is kérdezni, hogyan véleményezte Zsolti a tüzesvizet, ízlett-e neki :-)

    VálaszTörlés
  20. Én csak bő egy éve járok hozzád "kávézgatni".De visszanéztem,és majdnem egyszerre kezdtük.Te 2010 februárjában(épp a születésnapomon)én pedig januárban.Én kb. akkor mikor a kislányom fogant.És ha jól számolom,nálad is hasonló a helyzet:))
    Gratulálok a sok olvasódhoz!
    S Krisztinához hasonlóan az ajándék nekem is elsősorban az,hogy jöhetek Hozzád.

    VálaszTörlés
  21. Jó reggelt Katarból! :)

    2010.február 9.
    Arra már nem emlékszem,mióta olvaslak kedves Anikó,de az biztos,hogy itt a Te blogod az egyik dolog,ami az otthont jelenti.
    És ha véletlenül én nyernék, tartsd meg nekem decemberig légy szíves,mert akkor igazából otthon leszünk egy kis időre.
    Szép napot Neked és Családodnak!

    VálaszTörlés
  22. Na, majdnem erről is lemaradtam... :-(
    2010. 02. 09.
    És persze, hogy játszok!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  23. Gratulálok Anikó, egyre többen olvasnak, mert kedves, közvetlen és őszinte vagy, többek között én is ezért kedvellek:) De ez így nem ér, már mindenki beírta, 2010. február 09:) De azért megnézem a pici Csenge képeit:)

    VálaszTörlés
  24. Kedves Anikó, szeretem olvasni a blogodat, minden nap benézek hozzád :-) A válasz: 2010.feb.9. Udv. Szilvia

    VálaszTörlés
  25. Tudod,hogy amúgy is jövök mindennap, de azért 2010. február 9., kedd :)

    VálaszTörlés
  26. Kedves Anikó, szeretem a blogodat, köszi, hogy megosztod velünk a " kis életeteket". :) A kezdet: 2010.február.9.

    VálaszTörlés
  27. Persze, hogy játszok én is...
    Majdnem lemaradtam!
    :)
    2010.02.09
    :)))

    VálaszTörlés
  28. 2010 febr.. 9. hihetetlen, de pont az én szülinapom. és én is már nagyon régóta olvasom a blogot, ha nem is a kezdetektől és nem is mindig, de nagyon örülök, hogy bepillanthatok az életetekbe. köszönöm.

    VálaszTörlés
  29. 2010. febr. 9, én is szeretem és lelkesen olvaslak!

    VálaszTörlés
  30. Most jövök onnan, de már el is felejtettem, úgyhogy puskázok:P

    VálaszTörlés
  31. Én olvaslak az elejétől fogva Anikó, még ha ritkán is szólók hozzá.
    2010. február 9. óta írod a blogot. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most írjam le én is? Eddig csak 32-szer olvastam el a dátumot. Amúgy honnan nem szabad puskázni? Nem hiszem el, hogy ez a sok-sok hozzászóló mind tudta a dátumot, anélkül hogy megnézte volna a blogarchívumot:) Igaz csak a legelsőnek kellett megnézni.
      Gratulálok a sok taghoz, meg a sok zugolvasóhoz is! :)

      Törlés