2013. október 29., kedd

Csönd!

Most kicsit becsukom a képzeletbeli, Mi kis életünk naplóját! Hátradőlök, és megpróbálok, rendbe tenni, mindent magamban. Unásig ismételt kérdések, furcsa érzések, megoldhatatlan dolgok, türelem hiány, elkeseredetség...nem ragozom. Muszáj átrágnom magam rajta. Ez most nem olyan dolog ami idekívánkozik. Ebbe, most én vagyok benne, és sokáig leszek benne...
Lehet, holnap újra kinyitom a naplót, újra írok bele...de nem akartam, csak úgy csöndben maradni!

12 megjegyzés:

  1. Kellemes elmélkedést és megnyugvást kívánok !

    VálaszTörlés
  2. Bízom benne, hogy hamarosan sikerül rendbe tenni ezeket a kérdéseket és a közlési vágy ismét utat tör magának! Én most térek vissza lassanként, remélem tartósan. Kívánok Neked termékeny időszakot!

    VálaszTörlés
  3. Hiányozni fogsz, fogtok! Gyere vissza minél hamarabb! Nem vagy egyedül, mi itt vagyunk, ha segítség kell!

    Szeretettel,

    Lizi

    VálaszTörlés
  4. Biztos vagyok benne, hogy holnap már írsz.:)

    VálaszTörlés
  5. Kell néha a csönd, használ :)

    VálaszTörlés
  6. Anikó, ha most erre van szükséged, akkor bújj egy kicsit a csigaházadba. De tudd, hogy mi várunk téged vissza és remélem nem kell sokáig várni.
    Resi

    VálaszTörlés
  7. Jövök. És várlak. És holnap lepusztítom a kertben a sóskát, mert azóta csorog a nyálam, mióta olvastam nálad. A tarján már túl vagyok. ;)

    VálaszTörlés
  8. Megértelek maximálisan, sok lelkinehézségen mész át, ilyenkor a csönd és elmélkedés sokat segít, a tinik sajnos ebben nem segítenek, helyesen teszed, hogy magadba vonulva teszed helyre a dolgokat.
    Nagyon nehéz időszak, az én lányom 27 éves, de anno mindig azt mondtam, hogy annyira, de annyira jó lenne ezt az időszakot átaludni....))))))DDDD Túl vagyunk rajta, és ma már eljutott odáig - átgondolva sok mindent - hogy átölelve azt mondja, "neharagudj mamám, hogy sokszor olyan csúnyán viselkedtem Veled akkoriban". Persze, hogy most már könnyebb ennyi év távlatából, de annakidején sokszor azt mondogattam, hogy nem érdekel, feladom...(((())))))
    Sok-sok szeretettel várunk - én is - vissza a sok-sok érdekes mondandóddal együtt, jó olvasni Téged!!!!!

    VálaszTörlés
  9. ....most mikor elkezdtem veletek ismerkedni.....? ne feledd:NEM VAGY EGYEDÜL!!! ölellek.

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm a biztató szavakat!:-)

    VálaszTörlés