2013. október 21., hétfő

Sok(k)!:-)

Befejezi Zsolti ezt a szigetelést, komolyan, tavaszig, semmit sem csinálhat, mármint ami kötelező, csak szabadon választott, peca, gombászat, sétálás lesz a programja. Szegény, két napja folyamatos fejfájása van, alig alszik, nagyon fáradt, és akkor rohan a munka helyére is. Itthon meg, megy a műsor folyamatosan.:-( Igen a nagyobbacska gyerekek, tehetnek a műsorról.
Bizton kijelenthetem a kamaszkor a legnehezebb korszak a szülőknek is, és ha három van egyszerre, már a majdnem három éves dac korszakot, észre sem veszed!
Így Zsoltival, kéz a kézben, emésszük magunkat a dolgokon, ami nap mint nap, új színben tűnik fel...És mindig eszembe jut az aki egyszer azt írta nekem, ilyenkor a humor segít...HUMOR? Hát, hogy lehetsz humoros, mikor a képedbe dörgöl valamit, amit tudod nem igaz, meg csak kamaszkor...de mégis rohadtul fáj, és mikor azt érzed, kitépnéd a kaput és messzire szaladnál, a tehetetlenségedben, de tudom azt nem lehet, így kiabálok, meg dühöngök, ami tudom árt a szépségemnek, de legalább kijön a gőz, aztán van, mit megbánni...franckarikát, az a legnehezebb, mikor kettőt pelenkáztam, és hármat terelgettem a szakadó esőben, EZ a nehéz, az állandó kiszámíthatatlanság. Mikor tombolnak a kamaszok hormonjai, neked meg már nem...:-)))))
Fáradtak vagyunk, mi szülők mostanában....gondolkozom, mit lehetne csinálni majd az őszi szünetben...kicsit ki a taposómalomból...

5 megjegyzés:

  1. Szerintem is a leges- legnehezebb szülőnek lenni,olyannak,aki törődik a gyerekeivel és emészti magát. Az összes ilyen anyának kitüntetés jár-na.
    Kamaszkor....Hála Istennek,túl vagyunk rajta. nem csinálnám még 1x.,nem én.

    VálaszTörlés
  2. Peca, gomba, séta "...kicsit ki a taposómalomból..." :)

    VálaszTörlés
  3. "Kéz a kézben" szerintem ez a lényeg! Tényleg nehéz lehet most, de bízz benne, majd mosolyogsz, ha túl lesztek ezen a koron. Csak addig kell kibírni!(biztattam magam is egykoron...)

    VálaszTörlés
  4. Én is azt érzem, hogy fáradtak vagyunk ehhez- az én fiam még nem is igazi kamasz, de a lányok közül van, aki már annak született és hát ő edz minket folyamatosan én meg sokszor legszívesebben sírnék... Az ősziszünetben nem tusom, hogy mit csinálunk, azt viszont tudom, hgy mit nem, nem fogok semmi extrát bevállalni, nem nagytakarítok, nem pucolok ablakot és csak a házit készítjük el ha adnak. Nekem viszont muszáj lesz tanulnom mert vizsgáim lesznek. ... Na majd kiderül, jó lesz akárhogy is lesz :)

    VálaszTörlés