2013. december 18., szerda

És Ti mire???

Tegnap Dominika kérdezte a blogjában, ki mit szeretne magának a fa alatt.
Gyorsan elgondolkodtam...Szerintem mindannyiunk, akik már nem vagyunk gyerekek, így vagyunk ezzel. Már nincs lista, vagy a kedvenc játékunk, vagy a vágyott ajándék. Mert hát, ahol gyerek(ek) vannak, ott ő(k) az első(k), és mindig azon jár az agyunk, hogy meglepjük őket. Majd a párunkat, család tagokat, barátokat..persze senki nem kér semmit, és határozottak megbeszéljük nem ajándékozunk, de én, ha csak a kedvenc teáját adom, annak is örülök, mert adni szeretek. De az nem lenne igaz, hogy kapni nem, sajnos Zsoltin kívül, nem nagyon ismernek, pedig ha tudnák milyen apróságnak is tudok örülni..de mindegy, nem is ez a lényeg, hanem elgondolkodtam minek is örülnék, úgy igazán..Azután meg lett a nagyon vágyott dolog...Két nap Zsoltival. Mindegy, hogy hol, csak KETTESBEN.
Ez különben annyira lehetetlen kívánság, mint gyerekkoromban. Akkor annyira vágytam egy babára, és nem kaptam meg évekig, majd mikor megkaptam már nagylány voltam, nem babáztam. Vagy a walkmanre, ami olyan szenzáció volt, hogy mentem az utcán, és a fülembe üvöltött a Michael Jackson, hát annál nincs is jobb, gondoltam tiniként, csak egy baj volt, az unokatesómé volt, én csak ácsingóztam rá...
Na ezzel az ajándékkal is így vagyok, csak szeretném, de nagyon....

És ti? Mire vágytok nagyon????:-)

14 megjegyzés:

  1. Én pont arra vágyom, mint te, egy kis "kettesbenlétre" :) Éppen tegnap este ecseteltem ezt Zolinak és jól ki is találtam hogyan lehetne megvalósítani, csak hát még az érintettek (apukámék) nem tudnak róla :/ Ja, és nem kell sok, csak menjünk el moziba, meg egyet vacsizni.
    Hát én most erre vágyom :)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Én ma rájöttem, ha fáj valamim, vagy fáradt vagyok, akkor vagyok türelmetlen, mint ma. Fáj a nyakam, és ettől annyira kivagyok...tegnap, meg a hegyet megmozgattam!:-(

      Törlés
  3. Kettesben az jó lenne nagyon nekem is. Amúgy én gyerekkoromban és most is a könyvek rabja vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, tudom!((()))
      Én is az lennék, de az állandó nyüzsi nem nagyon hagy teret ennek, ja és a könyvárak! :-( Néztem egy könyvet amit ajánlottál, 4500ft. Na akármennyire is megérdemelném, ennyi nem jut csak rám, és benne van, hogy nem is tetszene..

      Törlés
  4. A kettesben let nekem is nagy vagy. De nem megoldhato. A turelmet is nagyon szeretnem, de jelen helyzetben ez is igen nehez. Es szeretnek egy varrogepet, hogy meg tudjak tanulni varrni :) Meg millio egy kivansagom lenne, de mar nem vagyok gyerek. :) Ez mar nekem masrol szol... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán külön kellene vonni ami kell, és amire vágyik az ember...ilyen van????

      Törlés
  5. Ha én felsorolnám akkor , reggelig itt írnám a listát :) És ez mind csak álom amit nem kapok meg csak ha magamnak spórolok! De szeretnék egy csizmát, nadrágot , pulóvert és szeretem a ékszert is nyakláncot, gyűrűt! De tudok örülni egy kis házi lekvárnak is amit csinálsz ! Na persze ezt csak leírtam mert kérdezted , de amit szeretnék az hogy karácsonykor mindig béke és nyugalom legyen akár itthon akár bárhol a világon ! Ezúton kívánok mindenkinek ( beleértve a blogolvasóidnak is ) békés boldog szeretetben gazdag karácsonyt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, köszönjük Kriszti!
      Igen, nálatok, meg rádaásul egyedül vagy, hogy mindenről gondoskodj, és belegondoltam, nem sok viszonzás jár. És sosem panaszkodsz emiatt! De majd egy kis aprósággal megleplek, hiszen tudod!:-)

      Törlés
  6. Én épp tavaly írtam,hogy nem kérek semmit karácsonyra.Mert mindent megkaptam amiről valaha álmodtam.Persze tudnék ezer dolgot amire szükségem/szükségünk lenne,de azok ráérnek.Könyvekre például nekünk sem nagyon futja mostanában,csak a kislánynak veszünk.Nekem épp az az ajándék,hogy együtt vagyunk(de nálunk teljesen más a családi felállás,mi nagyon sokat voltunk korábban kettesben).Kívánom,hogy hallgatassék me egyszer az álmod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Igen, én is fogok örülni, hogy együtt leszünk, akkor még jobban, ha nyugalom lesz, és ez rajtam is múlik..

      Törlés
  7. Ha tárgyi dolgokat akarnék mondani, akkor nagyon tudnék örülni valami különleges ruhadarabnak, ékszernek, de így is meglesz az örömöm, mert két könyvre nagyon ácsingóztam, és úgy tűnik, megkapom:) (a könyv nálunk is "luxuscikk" lett sajnos:(, évek óta karácsonyra veszünk meg néhány darabot). Ha elvontabb vágyálomra gondolok, akkor szeretnék magam mellett tudni egy Valakit, és ezzel minden vágyamat lefedtem.:)

    VálaszTörlés