2013. december 7., szombat

Korral jár...

..., hogy én minden este, csak nézek ki a fejemből, annyira le vagyok amortizálva?:-)
Reggel fél hét és hét között, mosolyogva ébred a "hurrikán" majd kezdődik, a kérek ezt, kérek azt..(az jobb, mint az akarom..) Majd kezdi folyamatosan leépíteni a lakást..először egy párna, kettő, majd sátor építés, és az összes párna a lakásban eltűnik, még az étkező székről is, majd a plédek...mind! Majd a mikulás csomag tartalma mindenhol, de legfőképp a kanapén. Majd a mogyoró héj, közben megy a mese, de nem nézi, mert beszél, FOLYAMATOSAN...és közben ölembe, hátamra mászás, kávé ölemben landol. Én megyek föl beágyazni, két másodperc jön utánam, ha a konyhába megyek, jön...és folyamatosan énekel, és táncol, de legfőképpen jár a szája. És akarok...de nem, mert mond kérekszépen, akkor azt hallgatom...mert most inni, enni, csokiiiiiitakarooooooooooook...és pisilnem is kell, és megint enni inni, pisilni...:-) És ha ketten vagyunk, kettőnket nyúz ezzel. És van mikor a legszebb pillanat az estében, mikor fél nyolc után megyünk aludni, mese, csillagnézés után, cakát anya...búcsúzás...és annyira jó mikor 20 perc után, álmos fejjel megjelenek, ide nekem a pihenést...JA! Megy valami hülyeség a tévében, azt nézik a gyerekek, közben valamit rágcsálnak...hol a kanapé, ami szabad, és nincs morzsa rajta? És én kapcsolgatom a tévét? És forró csokit iszok (na jó azt iszok) ...és amúgyis! Éljen a nagycsalád, következő 10 évre is bebiztosítottuk magunkat, a "nyugalommal" !:-)))

Valaki mesélje már el, milyen mikor leülsz a kanapéra és néznél valami, "jóóóóóóóóó" filmet, és nem ugrál előtted egy kisméretű, vagy ugrál rajtad mögötted? Vagy mikor leülsz ebédelni, és nem akkor kell menned popót törölni? Vagy mondjuk kimész, csak úgy magadba lenni a teraszra, és nem visít utánad a kisméretű? Na majd remélem ilyen is lesz, de akkor azt szeretném, ha az unokánk csinálná ugyanezt....:-DDDDD

2 megjegyzés:

  1. Bár az én háromévesem talán valamivel nyugodtabb a tiédnél,hasonló dolgokat produkál.Nálunk az óvoda nagyon jó középút.Ő is jól érzi magát,és nekem is jut egy lélegzetvételnyi időm.Persze egy jó filmre nem,de azok ráérnek öregkoromig.

    Korral jár?Te már fiatalon is végigcsináltad ezt,ráadásul három kicsivel.Én többször gondoltam,hogy az egyetlen hátránya a késői gyerekvállalásnak,hogy nincs annyi energiám mint huszonévesen.Viszont már tudom,hogy minden megvár...

    Kicsit megcsúszva,de nagyon boldog születésnapot kívánok a kislányodnak:)

    VálaszTörlés
  2. Légy nyugodt, legkésőbb a pubertás idején leválik rólad, és inkább egy nyurga fiatalemberhez bújik majd...
    Hej, ha majd az én legkisebb gyerekem is párt választ, vissza fogom sírni ezeket az időket, mikor mindig akkor kell kakilnia, mikor könyökig vagyok a kenyértésztában! :-)

    VálaszTörlés