2013. december 27., péntek

Randiztunk;-)

Szóval a mai nap! Felkeltünk, viszonylag későn. Nagyok aludtak, Csenge édesen játszott a nyuszival az ágyában, míg én magamhoz térve felkeltem, háromnegyed nyolckor!:-) Bizony, ilyen későn, jó is lenne...ha nem lennék náthás...de mindegy, nem is ez a lényeg!
Felkeltünk, kávéztunk, de éreztem, hogy van valami a levegőben..Nem rossz dolog, de éreztem, hogy Zsolti is és én is egyre gondolunk. Gyerekek meg kérdezték, mikor mentek a fürdőbe? Meddig lesztek? HÁÁÁÁÁÁT, majd indulunk, én elkezdtem tojást sütni reggelire, majd elkezdtünk beszélgetni, hogy hát izé, én nem szeretnék menni nagyon a  strandra, mert mennyien vannak, és a szaunában hallgathatnánk más búját baját...és a kedvünkért nem ürítik ki a strandot...:-DDD Nézzünk inkább a konyhába lámpát, csak KETTEN!:-) Hahahaha akkor már menjünk be tejért kenyérért a boltba, majd szaladjunk haza ebédelni, utána viszont, háromkor, mikor már minden tepsit fényesre pucoltam, de csak zavart a kosz a sarokban, szólt Zsolti ideje elindulni, ugyancsak KETTESBEN a városba. Hú de jó volt!!! Elindultunk kéz a kézben...Zsolti pipázott én meg lépkedtem mellette, nem kellett senkit sem terelni, vagy visszahívni, vagy megfogni...nem, nem, csak ketten! Kis idő múlva, egy ismerős anyuka, családjával jön szembe. Mosolyog, majd megszólal, gyerekek nélkül vagyunk????:-DDD Igen, igen...micsoda szabadság, csak akkor szorult a szívem össze, ha hasonszőrű kismuki jött szembe velem..(de csak egy kicsit ám!)...mint Csenge!:-)
Nagyot sétáltunk, de nem volt kedvünk beülni a Szamosba, így vettünk egy isteni forralt bort, meg sült krumplit, és igen, csak KETTEN megettük!:-))))Majd hazasétáltunk, és beszéltünk, beszéltünk, és senki nem szólt bele...senki!:-)))
Na ez a rövid története a mai randinknak, tipikusan olyan volt, mint MI!:-)

14 megjegyzés:

  1. Tök jó, hogy végre sikerült egy kicsit kettesben elmennetek valamerre :)

    VálaszTörlés
  2. Micsoda nap Anikó :-)))) Gratulálok, mert tényleg nagyon-nagyon kell néha egy ilyen "lopott' (én így hívom) nap, ami csak a miénk, még akkor is, ha közben egy fél pillanatra sem felejtjük el azokat, akik a legdrágábbak nekünk. :-)
    Nagyon boldog új évat kívánok szeretettel az egész családnak.
    Puszi: Piroska

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy összejött olyannak, ahogy ti szeretitek. Lelki szemeimmel szinte láttalak kéz a kézben sétálni titeket. Egy kicsit irigy is vagyok, de az már az én bajom.:) Kívánom az új esztendőre, hogy többször élvezhessétek (khmmm:)) egymás társaságát háborítatlanul.

    VálaszTörlés
  4. Olyan jók az ilyen napok! :-) Boldog Új Évet Nektek Anikó! Puszillak!

    VálaszTörlés
  5. Remélem lesz még egy pár ilyen! Kívánok minden jót az új évre!

    VálaszTörlés
  6. Boldog új évet kívánok!

    VálaszTörlés
  7. Boldog új évet. :) Abból jusson több, amire olyan nagyon vágysz. :)

    VálaszTörlés
  8. Boldog új évet Isten áldásával!

    VálaszTörlés
  9. Várom majd a további beszámolókat!
    Addig is boldog új évet nektek!

    VálaszTörlés
  10. Örülök hogy kettecskén eltudtatok kicsit menni. Boldog új évet kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  11. Boldog új évet nektek!
    Már nagyon hiányzol...
    ;)

    VálaszTörlés