2013. december 20., péntek

Jó készülődést!:-)

Hideg van, sötét, olyan igazán téli. Hó nem lesz, de ugye azt nem tudunk csinálni, csak hangulatot. Azt próbálok, pedig bevallom, még hangolódnom kell az Ünnepre. Talán majd ha Zsolti is itthon lesz, és szürcsölhetjük együtt a diólikőrt, akkor lesz! Mert szeretném, hogy legyen!
Amúgy minden nap készítettem, készítettünk valamit. Gondoltam majd megmutatom a másik blogban, de nem jött össze. Köhögés még tart, és a nyakam is fáj, olyan mintha meghúzódott volna, és begyulladt. Kegyetlenül fáj, most épp nem, bevettem fájdalom csillapítót. Köszönöm a testem jelzését, megértettem, nem idegeskedem tovább. Hiszen minden megoldódik, már nem sípol a régi tévé, megcsinálták az újat ami öt éves "új", az utolsó pillanatban jó pénzért, de megvan...Diót meg kell még pucolni, csak a fele van meg. És nagy valószínűséggel, ahogy számoltuk kevés lesz a hal, kértek a barátaink is halászlét, meg eszünk is belőle vasárnap...na mindegy ezek édes terhek..
Tehát készült már a konyhában, vegyes sajtok, szép üvegben, olíva olajban, zöld fűszerrel ajándékba, csokit is öntöttük, majd Mesi sütött mézeskalácsot az iskolába. Tegnap meg sütöttem püspökkenyeret Zsolti munkahelyére, aszalt szilva is ment bele, ami eddig szilva pálinkába pihent!;-) Finom lett nagyon.:-)
Eddig is zajlott az élet, de ezután igazán fog. Nem baj, jó lesz ez így. Biztos kevesebbet leszek, de próbálok azért jönni.
Jó készülődést, mindenki pihenjen is azért, mert bár hamar eltelt ez az év, de nem volt könnyű, és igazán kell az erő, jövőre is!:-)



2 megjegyzés:

  1. Mi is készülődünk az ünnepre , mi holnap felállítjuk a fát hogy élvezhessük kicsit itthon is a ragyogását! A hétvégén megcsinálom a bejglit is hétfőn a halászlét bográcsba , nekünk is idén kevés a halunk :( A dió likőrből hagyni ám :))) Szeretném le tesztelni hogy finomabb-e a tavalyinál :)))) Nektek is békességet és Jézuska várást kívánunk az egész család ! Nagy nagy puszi nektek !

    VálaszTörlés
  2. Anikó!
    Ezzel http://www.youtube.com/watch?v=SXh7JR9oKVE kívánok az egész családodnal jó készülődést, és nagyon boldog karácsonyt!
    Természetesen mindenkinek, aki erre az oldalra ellátogat!

    VálaszTörlés