2013. december 16., hétfő

Hehe...

Minden beszerezve, csak a friss ennivaló hiányzik. Fenyőfa gyönyörű, ajándékok becsomagolásra várnak, a mélyhűtőben a finomságok!
Csak...két hete köhögök...az amúgy is nagyon fityfirity vagyok, de ez azt a kicsi erőmet is elveszi..
Úgyhogy szeretettel látok mindenkit, aki nagy takarítani akar (folyamatosan) vagy mosni, teregetni vasalni, pakolni (folyamatosan), főzni(majdnem folyamatosan), vagy sütni (azt is majdnem folyamatosan) szeretne.:-)
Hehe, azért néha el tudnám viselni, hogy csettintek egyet és rend van, meg főt kaja. Jól van tudom, máshol sem kolbászból van a kerítés...:-D

És igen, ha panaszkodok, akkor most azt is leírom, vasárnap beszélgettünk a nagylányunkkal, és igen, jól kibeszéltük magunkat...most türelmesnek kell lennünk...de szép Advent harmadik vasárnap volt!:-)

És találkozunk rég nem látott barátokkal majd, az ünnepek előtt, és közben is...ennek nagyon örülök! De annak is, hogy lesznek üresjárat napok, amikor majd jót fogunk punnyadni, de tényleg!(hogyiskellazt?)

8 megjegyzés:

  1. De jo volt ezt olvasni! Szuper ugyesek vagytok, hogy mar minden meg van. Nekem ugye kiesett egy bo het, sehogyse allok, hajnalban is ezen gondolkodtam. Mesivel rendben lesz minden!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És már minden rendben???? Nem vagy lemaradva semmivel..
      Mesi meg alakul, alkalmazkodni kell mindenkinek!

      Törlés
  2. Kértem a Jézuskától egy hét alvást. Nem folyamatosan, csak hogy reggel ne keltsen sem élő, sem élettelen és kialhassam magam. Erre Életem Párja kiröhögött és azt mondta, az lehetetlen. Mert ha a két kisnővésű nem is ugrál rajtam (mert a macska is azt szokta), az ő horkolása tuti felébreszt. És egyébként is, kérjek valami tárgyiasabbat. Mondtam: akkor egy pár arany fülbevalót! ;-) Most várom a Jézuskát. Lehet Neked egy háztartási robotot kellene kérni vagy egy bejárónőt! ;-D Ki tudja, lehet meghallgatná a kérésed! :-)

    Téged meg irigyellek, mert nálam is alakul a kaja, az ajándékok is elintézve, csak a még hiányos a lista néhol. De takarítani nem fogok, úgy sem leszünk itt, akkor meg minek. Majd a nyáron. Khmm. :-))

    Betegeskedéseben társ vagyok, remélem hamarosan el fog múlni! :-))

    A kamaszkort meg majd csak túlélitek, egyszer, valamikor! :-) Kitartást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérek a Jézuskától...egy kis nyugalmat...háztartási robotot, bejárónő nem jó, az én vagyok..;-)))

      Jobbulást Neked is!
      Egyikkel túléljük, másik meg éppen beleesik...

      Törlés
  3. Remélem hamar jobb lesz a köhögés is! Képzeld csomagolás ügyben én most gondoltam egy merészet! Mi lenne ha a gyerekek ajándékait csak szépen egymásra tenném egy kupacba a fa alá - gyerekenként külön halom - , úgyis van olyan nagy, amit nem is tudok becsomagolni:) lehet, hogy így még izgalmasabb is lenne a dolog és nekem mindenképp könyebb, a többi ajándékot amit a nagycsaládban osztogatunk, úgyis mind becsomagolom... Na it szólsz? Szerinted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rossz, nekünk is lesz egy olyan amin csak egy szalag lesz....:-) Nálunk maximum 2 ajándék lesz fejenként...azt nem lehet kupacolni...:-)))) Nagycsaládban is apróságok lesznek, jól lesz becsomagolva, úgy mutatósabb...:-)

      Törlés
  4. Anikó!
    Őszinte szeretettel kívánom, hogy rendeződjenek minnél előbb a dolgaitaok!))
    Én/mi zenében mindenevők vagyunk!))))

    VálaszTörlés
  5. Kis forralt bor? Jó az a köhögés ellen is, de erőt is ad. :)

    VálaszTörlés