2013. december 10., kedd

Ide nekem...

Miután tegnap tudatosult bennem, hogy változás van, jobban aludtam. Csenge nem, napok óta vagy sírdogál egy kicsit az éjjel, vagy sikítva kel fel, és kiabálja; anya, anya...
Haladni kell, menni az idővel...tudatosult bennem, hogy két hét és itt a karácsony. Jó most az előzmények miatt, van a torkomban egy gombóc, de azért a többieknek, meg magunknak csak ez lesz 2013 karácsonya, és ezt ugye nem tudom megismételni. Igen is jó lesz! Mert annak kell lennie! Csak ne látnám Zsoltin, hogy neki is mennyire fáj, a családon belüli szakadást...amit igen tudok...így kell lennie, mert ez az élet rendje....stb.
Na szóval, nem panaszkodom, elfogadom!

Tervezem azért mi lesz a menü, a süti! Hagyományosan Bence készíti a tiramisut, Dávid a kókusz golyót. Én bejglit, és lesz majd hatlapos. Majd beosszuk mikor mi legyen. Főzni, halászlé az biztos lesz, Zsolti már megcsinálta az alapot. Balint is megsütjük, azt a Bence fogta. Zsolti lazacot enne, én pisztrángot, de az most volt a hétvégén, így lazac lesz.:-) Még az ünnepek alatt, kacsa combot szeretnék sütni. Nem jön senki hozzánk, talán Katiék, de szerintem az még ünnepek előtt lesz. Majd egy nap anyósomékhoz megyünk ebédre, majd lejönnek megnézik a fát, itt is ajándék bontás, és talán, ha addig a megnyugszik sogórnőm,  felmegyünk hozzájuk, megnézni az ő fájukat.

Ide nekem, az erdő széli kis házikó kulcsát....;-) Csak annak kell jönnie velünk, aki nagyon szeretne...telefon nincs, csak vezetékes, így valami mással kell elütni az időt.:-D Én feltalálnám magam, az tuti!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése