2013. december 11., szerda

Tudok én változni...

Azért rájöttem, én, a nagy földhözragadt, tudok ám változni, ha nagyon akarok. Nem ez az első év, tavaly biztosan volt amit Webáruházban vásároltunk karácsonyi ajándékot. És idén is, milyen kényelmes, kattintgatok ide oda, kiválasztom, kalkulálok, pár pötyögés, gyors válasz email, majd egy kedves, személyes telefon, majd újabb email, másnap időben jön a futár, szakszerű csomagolás, még ajándék kupon, és "valami" is mellé. Én válasz email írok, hogy megérkezett az árú, és köszönöm, meg Boldog Karácsonyt kívánok, gyors vissza levelezés, mondjuk itt azért érzem, hogy ez nem "szokás", de azt is érzem, örülnek a pár kedves szónak. :-) És már meg is van amit szeretnék, itthonról. Nem rossz ez, ennek szerintem van jövője, vagy már múltja is, de tudjátok, én a földhöz ragadt!:-)))))

És a tegnapi mélázásom, miért eszik a magyar ember kevés halat? Mert nincs? Vagy drága? Vagy rossz?  Ez azért érdekes! Városunkban bedobtak egy cetlit, hogy Halbolt nyílt. De csak decemberben, és májusban???? Nekünk jó, van pecásunk, bár fogast, pisztrángot, lazacot, sajnos pontyot sem sokat fog! Ti sok halat esztek? Persze mennyivel könnyebb dolgunk lenne, ha tenger mellett laknánk!:-)

Mai biggyesztés; csilis baba(hehe:-) bab) lesz, reggel Dávid: juhéjjj!:-))))

5 megjegyzés:

  1. baba? :) - elszólás?
    Ne sok halat eszünk,amit eszünk azt meg nyáron, amikor a fiúk fogják! :) De akkor egyszerre mindig ipari mennyiséget:)

    VálaszTörlés
  2. Elírás, de lehetne baba is!:-))))

    VálaszTörlés
  3. Igen, sok halat eszünk. Halkrémet imádjuk a kenyeren, tonhalas pizzát.pisztrángot, hekket és lazacot(az utóbbit ha akciós:)

    VálaszTörlés
  4. :) Eszegetünk, Rebeka most kedvelte meg, így most már tényleg hetente.
    Egyébiránt meg azt kívánom, olyan változásokat sikerüljön megélned, amik segítenek:) Legyen szép ünnepvárásotok!

    VálaszTörlés
  5. Úgy veszem észre hogy valamiről lemaradtam, bár visszaolvasva kitudom bogarászni hogy mi is történt az elmúlt hetekben nálatok.Remélem hamar feltudod dolgozni ! A netes vásárlás számomra még ismeretlen bár nagyon praktikusnak tartom. Halat szívem szerint és a gyomrom is gyakrabban bevenné:-)) csak kicsit drága a pénztárcánkhoz mérten!

    VálaszTörlés