2014. január 14., kedd

Mai...:-)

Mert mindig van egy mondat amibe kapaszkodhatunk aznap: "El kell engedni bizonyos dolgokat, túllépni rajta........., menni fog, ügyes vagy Te nagyon!"
Ma ez! Köszönöm annak akitől kaptam!:-)

Mert jó, a korral nem csak az eszünk jön meg, hanem megtapasztalunk csomó más dolgot is. Mint például, hogy ami mással megtörténik, velünk is megtörténhet. Hogy vannak dolgok amiken már nagyon nehezen tudsz túllépni. Hogy vannak határaid, és hogy nem tudsz változni egyik pillanatról a másikra, mert már nagyon  berögzültek.. És itt ugye nem a jónak kellene változni, mert azon minek változtatni, hanem a rosszon kell, kellene.. És már nem én vagyok a "központ" hanem hátra kell néha lépni, és csöndben lenni, vagy csak halkabbnak lenni...és sorolhatnám..

 De az élet szép, mert annak kell lennie! És különben is, nem hagyhatom, hogy elrobogjon mellettem.:-) 
Majd csak egyszer történik valami olyan amit annyira szeretnék, és addig meg élvezem ezt itt! Nem olyan rossz azért ez sem...:-D

Mai biggyesztés? borsó főzelék, és délután sütök palacsintát, nem lesz ellenvetés szerintem.:-)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jól gondolkodsz látod, mondtam én, hogy ügyes, karakán nő vagy!! A jó változásokhoz idő kell, bizony nem megy egyik percről a másikra ahogy mondod!, kitartás, és nagy önismeretet kell az embernek magáról szerezniez kulcs az előzőekhez.
    Jól mondod ".....élvezem ezt itt! Nem olyan rossz azért ez sem......" csak így tovább!

    VálaszTörlés