2014. január 15., szerda

Mert lehet így is...

Majd szét puszilgattam Csengét az előbb.:-) Kérem őt, öltözzünk fel, persze szoknyát szeretne felvenni, de ugye ahhoz harisnya dukál, amit nem akart felvenni..(imád mai napig meztelenkedni).
Jól van, én nem könyörgök, majd később...gondoltam. Kis idő múlva jön, fölvette a harisnyáját meg a szoknyát bejött a nappaliba, és átölelt, és azt mondja: - ne haragudj anya! Hát lehet erre haragudni? Elolvadtam!:-)))
Ezek az ellensúlyok...mert le sem írom, hogy minden nap van valami probléma mostanában...

Kicsit sajnálom, hogy Csengének nincs hasonló korú tesója. Olyan egyke...persze leülök vele játszani, de az mégsem olyan..mégis jobb lett volna talán a közösség? Bár amilyen zsúfolt óvodák vannak itt, csoda ha felveszik szeptembertől. Majd jön a jó idő, többet megyünk a játszótérre..

Olyan furcsa, hogy késő őszi idő van! Semmi ropogós hideg tél...persze az sem jó hosszan, de azért egy kis szánkózásnak mindenki örülne, vagy majdnem mindenki..:-)))

Mai biggyesztés: hagymás sült tarja, olyan rostélyos féle, és rizs mellé. Nem tudom, lehet hogy sütök egy kalácsot majd, vagyis jobban mondva, sütünk Csengével. Olyan izgalomban van mikor sütünk, veszi a kötényét, a tálat, a lisztet...
 Szép napot minden Kedves olvasómnak!
(kép:internet)

10 megjegyzés:

  1. Pedig - már többször felötlött bennem Téged olvasva, hogy milyen jó, mert a tesók nagyok és csak Csenge kicsi... de el is szégyeltem magam, mert valószinü, hogy a nagyok is voltak kicsik és akkor Neked sem volt könnyü :-) Meg úgy-e ez is egy szempont, hogy most csak Csenge a kicsi és nincs kivel játszania...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor a nagyok voltak kicsik, akkor meg állandóan veszekedtek, bár ez így sem igaz..:-) Fiúk között 1 év van, ők mindig eljátszottak, mai napig is nagyon jól megvannak. Csengének meg néha kevés vagyok..:-)

      Törlés
  2. Örülök az örömödnek... ne sürgesd az időt.... süssetek sok sok palacsintát együtt ,amig csak lehet....Ölellek.Kriszta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kriszta, dehogy sietettem, inkább megállítanám..:-)

      Törlés
  3. Anikó! Nézted az Erzsébetprogram.hu-n a nagycsaládos üdülési pályázatot? Pályázz, nem bonyolult, csak a férjed munkáltatóija kell hozzá ( onnan letöltött nyomtatványon ) és a többit otthonról neten meg tudod oldani. Érdemes, tudod mi voltunk két éve Balatonvilágoson és nagyon jó volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tavaly nézegettük, csak kicsit elrettent, hogy milyen lenne a szállás, stb..arról nem írtak akkor. De köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet rá!:-) Utána nézek!

      Törlés
    2. Ne rettentsen el, a szállás és az ellátás is nagyon szuper volt!

      Törlés
    3. Nézem is...most nagyon nagy a válogatás..Este megnézegetjük Zsoltival is! Köszönöm az ötletet!:-)

      Törlés
  4. Tudod, anno arra vágytam, hogy a felnövő (17 év körüli fiam) után legyen egy kislányom. A betegségem közbeszólt. Jó, hogy van neked Csenge!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó! És annak örülök nagyon, hogy őt (is) annyira szerettem volna, és itt van! Nagy ajándék ő!

      Törlés