2014. január 8., szerda

Móka!:-)

Kérlek nézzetek be sűrűn a MI KIS ÉLETÜNK, KIS KONYHÁJA, PRAKTIKÁJA blogomra, ott mától minden nap, egy számomra különleges könyvből egy, egy receptet fogok írni.:-) Izgalmas, kis móka!:-)

Amúgy minden rendben, csak nem tudjátok mikor lehet egy kis lakásban, nagy családban, úgy felmosni, hogy valaki, ne pont akkor akarjon császkálni? Nem, azt a választ nem fogadom el, hogy éjszaka, itt akkor is mászkál valaki...:-) Legtöbbször én!:-))))

5 megjegyzés:

  1. Már nézem is! Sajnos arra sem tudom a választ, hogy ugyanezt egy kis családban hogy lehet kivitelezni...:-)

    VálaszTörlés
  2. Tudod ez nekem még valamelyik kórházból maradt meg, a takarítónő reggel felmosott, persze, hogy összejártuk, majd lenyelt minket. Azóta, ha a munkahelyen is felmos a takarítónő sűrű elnézéssel kelek át rajta. Vagy kivárom a száradást.

    VálaszTörlés
  3. Én kiüldözöm őket olyankor az udvarra, vagy becsukom a szobába, de persze ettől még mindig keli valakinek pisilni :) Ez már csak ilyen:)

    VálaszTörlés
  4. Ó,ha tudnám...Nekem eddig kis családban,tágas lakásban sem sikerült.Délután szoktam felmosni,a kislány tutti felébredt,s a férjem is akkor ért mindig haza.De össze nem gyúrták sosem,csak-főleg azuram-nyafogott,hogy már megit maszatolok.
    Most viszont már meg tudom oldani,hogy csak akkor állok neki,amikor senki sem toppanhat be.

    VálaszTörlés
  5. Na azért látom sehol sem könnyebb a felmosás!:-)

    VálaszTörlés