2012. február 20., hétfő

Madárcsicsergős.:-)

Madárcsicsergős szép napot nektek, és minden új olvasómnak!:-)
Igen, ma hangosan csicsergő madarakra ébredtem reggel, hű de jó volt!
Szombaton nagyot sétáltunk , mert olyan szépen sütött a nap, hihetetlen is volt, hogy előtte való nap, még nagyban havat lapátoltam.:-) Ennyit az időjárásról!;-)

Ami fontos történt velünk a hétvégén. Megvettük a gyerekeknek a matracokat, szerintem jó minőségű, és alapban, nem olyan drága matracot sikerült venni. Láttunk ott, tálaló szekrényt is, egyszerű, szép, nekem tetszik, kategória, és ennek az ára is nagyon tetszett. Szombat délután, ha Zsolti nem kezdene el mérni, ha nem mondta volna kétszer, hogy vasárnap akár le is bontaná a pultot..., talán nem ültet bogarat a fülembe. De ültetett, szombat éjszaka már terveztem, mit hova pakolnák az új tálaló szekrénybe.:-) Alig vártam felkeljen Zsolti és finoman megkérdezzem, tényleg komolyan gondolta a mai pultbontást? Igen???Mert egészen véletlenül elszaladnék a lányokkal a tálalót megvenni, ha rábólint, és anyagilag is minden rendben. Szegény nem tudta mire bólint mosolyogva rá.:-)))) Mert azon nyomban öltöztettem Csengét és már indultunk is. Mire hazaértünk szinte el volt bontva a pult, amire azért volt szükség mert nem fértünk el az asztalnál, kettő leült, bentről dirigált mi kell neki....ha ki kellett valamiért menniük, állandóan vagy fölállni, vagy lökdösődni kellett.Ez nagy vágyam volt odaülni rendesen, mind a hatunknak. No ez annyira bejött, hogy kétszer ültünk le tegnap ebédelni, és még vagy 20 percig utána beszélgettünk, nevetgéltünk az asztalnál, én meg este többször is körbejártam az asztalt örömömben.:-) Nem hiányzik a pult, csak felesleges dolog raktára volt, amit ott megcsináltam, meg tudom csinálni az asztalnál is.
Úgyhogy este hétre készen lettünk nagyjából és nagyon megköszöntem Zsoltinak, hogy ennyire bírja a hóbortjaimat.:-)
Ui: Már csak egy dolgot szeretnék, na jó többet is  Bence szerint, Őrségbe menni lakni, és meggyfát ültetni:-))))Igen, a meggyfa...lázasan keresem a helyét! Lehet majd Őrségbe?;-) Ki tudja? Egyefene, addig várok!:-)))

Lesznek fényképek, csak nem tudjátok miért nálam fogy el mindig, a Wc papír, papírzsepi és merül le az elem a fényképezőgépben??????

3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy az egyik vágyad teljesült Anikó, örömmel olvastam!:)Milyen meggyfát szeretnél?
    A konyha olyan központi hely a konyhában.Olyan jó ott beszélgetni.:)

    VálaszTörlés
  2. Olyan nagy szeműt édeset...tudod olyat amilyen gyerekkoromban volt. (messzire lehetett köpni a magját:-))))
    Szerintem is mindig mindenki a konyhában van, ma este is oda szivárgott mindenki az asztal köré!:-)

    VálaszTörlés