2012. február 2., csütörtök

Tervezés!:-)

Úgy látszik a február, az én életeben, a tervezés és a gondolkodás hava!:-) Visszanézve 2010-ben is terveztem, van ami létrejött, vagyis aki, Csenge!:-) Van ami nem, de nem adjuk fel. Mert szeretnénk ezt is ugyanúgy, mint Csengét. Egy őrségi kis házikó, nagy kerttel. Kell, hogy sikerüljön, és majd jól kézbe veszem a dolgokat, és menni fog. De érzem ennek még nincs itt az ideje. Minden várakozásnak meg van a maga szakasza. Ez a dolog még nincs az utolsó szakaszban.De lesz, muszáj lennie.
És egy újabb tervezés van a láthatáron. Mert ezek viszik előrébb az embert.
Zsolti kezdte kérdezgetni, kb. két hónapja, nem e szeretnék eladásra is lekvárokat, befőtteket befőzni? Először, hangos mosoly, áááá én??? Azután elgondolkoztam a dolgon. Szokták szeretni a lekvárjaimat, a rokonság, Zsolti kedves munkatársai. Mindig fürdőzök a melegségben mikor dicsérik. És a gyerekek is szeretik, jó nem két pofára eszik, de ha lekvárt eszünk az csak hazai, vagy a bodzaszörp, vagy a savanyúság. (bár idén, lusta disznó voltam, nem tettem el hordós savanyút, de bánom!:-(
Arra gondoltunk idén, szinte tavasztól késő őszig, mindent megpróbálunk eltenni, befőtt, lekvár, savanyúság, szörp, mártás formájában. Kicsivel többet teszek el majd mindenből, és aki esetleg pont az én finomságaimat szeretné enni, akkor lehetőséget teremtek vásárolni belőle. Nem ebből fogunk meggazdagodni, de ha csak egy pici kis sikerélményem lesz, már megérte. Ha meg megmarad a felesleg, jövőre, nem kell elraknom télire!;-) Na, de ilyen nem lesz. :-))) Zsolti nagyon lelkes, és lelkesít engem. Sokat segít, mert a csipkebogyót és kökényt is ő szedte, és passzírozta, és állíthatom, isteni finom lett!
Egyelőre ennyi! De persze nagyon sok minden mozog még a fejemben.:-) Majd szép lassan leírok mindent..

2 megjegyzés:

  1. Szerencsés vagy, mert -amióta ismerlek- minden sikerült, amit nagyon akartál, amit elterveztél, kézbe vettél. Kicsit talán irigyellek ezért, de örülök is a sikereidnek, a boldogságodnak, hiszen a Barátom vagy.
    Szóval csak így tovább...:-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Drága Barátnőm, tőled is a biztatást!:-)

      Törlés