2012. február 16., csütörtök

Pillanat!:-)

Ma, fürdetés..
Csenge néz engem, én éneklem fahangon a brumm, brumm, Brúnót, közben egy kis macival táncolok, kezemben..Ő néz, mosolyog mint mindig. Megállt az élet egy pillanatra.:-) Abban a mosolyban benne volt minden. Neki, én voltam minden abban a pillanatban. Kövéren, mackónadrágban, idétlenül énekelve, grimaszolva.:-) Nekem, Ő volt minden abban a pillanatban. A kerek(igen kerek!!:-) egész.:-) Másodszor éreztem ezt az érzést. Mikor megállt az élet, egy pillanatra!

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy ezt megosztottad. Egy pillanatra visszamerengtem... a brumm, brumm Brúnót én is sokszor énekeltem. :)
    És amilyen dilis ma este voltam, épp erre volt szükségem ahhoz, hogy észhez térjek. :) :-*

    VálaszTörlés
  2. Anikó, én akkor érzek hasonlóan amikor, az immár felnőtt, 4 fiam összejön, nagyban beszélgetnek. Nézem őket és érzem, hogy ez a tökéletesség. :-)
    Jó volt téged olvasni!

    VálaszTörlés
  3. :)Ezt olyan jó érzés volt olvasni!
    Ma pont így éreztem!Dórihoz mentünk, de már nem volt a munkahelyén, hanem a másik munkahelyére kellett mennie.A kedvenc tésztájukat főztem, így elvittük neki.Amikor odaértünk annyira megölelgetett bennünket.Olyan jó érzés volt.:)

    VálaszTörlés
  4. Ilyen pillanatom szokott nekem is lenni.
    De a bébimnek is volt nyáron, mikor a kedvenc főtt kukoricájával kifeküdt a betonra, a napra, és ott ette. Földöntúli élvezet volt neki. Nekem pedig látni, fotózni.

    VálaszTörlés
  5. Lányok! Pont kérdezni szerettem volna tőletek, nektek volt e ilyen pillanatotok! Olyan jó volt olvasni, hogy Nektek is ilyen sok szép pillanatban volt részetek!:-)
    Köszönöm, hogy megosztottátok!
    Tudjátok mit? Legyen még sok ilyenbe részünk!;-)

    VálaszTörlés
  6. :))))))))))))))))))))))))))))
    Hát ilyet látszik egy vérből fakadunk :))) Ilyen nálunk is előfordul , és néz nagy banbán Kata gondolja magába biztos anyának elmentek otthonról !!! :)))
    De egy pillanat múlva már kacag rajtam annyira tetszik neki!
    Puszi

    VálaszTörlés