2014. április 22., kedd

...

Eltelt! Ma van a szünet utolsó napja. Jól telt e? Mondjuk. A kamasz, csak felnyalábolta a neki járó jussot,(csokit, nutellát..stb) Nem jött le nyuszizni, Csenge örömére, ami hatalmas volt, nem foglalkozom vele, csak fáj. Majd szokás szerint tegnap beszervezett egy itt alvós barátnőt, este hétkor, majd ma, mikor már tanulni kellene, tojik rá, majd jön a barátnő újra, és vele, aha, nagy tanulás lesz belőle. Mindegy is, minek azt, majd lesz valahogy..ha megbukik akkor is. Mit csináljak vele??? Semmit! Nem tudok vele semmit. Nem kellene vele foglalkozni...csak azokkal akik megérdemlik, miért nem lehet ezt megcsinálnom? Mennyivel könnyebb lenne???
Ennyi a panasz..több nincs!  Kocsival van mostanában mindig valami...de csak kisebb dolgok, addig minden rendben..

Nyuszi édes! Ha kiugrik, mindig odabújik az emberhez, szereti az ember közelségét, szobatiszta, komolyan, egy bogyót nem ereszt sehova. De tényleg sehova, visszaugrik és ott intézi a dolgát.:-) Pihe, puha...jó, hogy van!:-)

Ma bab leves lesz a biggyesztés.:-)


8 megjegyzés:

  1. Szia!
    Cuki a nyuszitok !
    Ne izgulj az iskola miatt , en azt mondom.
    4 éves gimnàziumba jàr ,nem.?
    Csak azért kérdezem, mert mamàr 5éves a legtöbb gimi. Szòval, ha megbukik egyszer egyàltalàn nem vészes.
    És én bàr sose buktam, az osztàlyomba mindig voltak akik ismételtek. És azt tapasztaltam, hogy ôket ez valahogy ràébreszti a tanulàsra. Ugyanis kivétel nélkül õk voltak mindig az osztàly legjobbjai. És mindig csodalkoztam rajta, hogy ha ennyir vàgja, akkor miért kellettegbuknia? Miért nem.tanult?
    Sose tudjuk meg! De végül mind összeszedi magàt !

    Lili :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lili, már hiányoztál. :-)

      Mesi már az oviban is maradt egy évet, tehát a korosztályához képest idősebb. Ha bukik, akkor elég ciki lesz 17 évesen a 14 évesekkel együtt járnia, De most mit csináljak, bizakodó vagyok, mert nem tehetek mást. Bízok benne, hogy sikerül venni az akadályokat, de lehet kell neki a bukás "pofona". Ja igen, és 4 évesbe jár.

      Törlés
    2. Én is remélem, hogy sikerül neki !! :)
      Lili

      Törlés
  2. Sajnálom, hogy a kamaszodás elrontja a mindennapokat. De később hidd el rá fog jönni, hogy sok időt pazarolt el amit soha nem kaphat vissza.
    Én is most jöttem rá a vizsgáim előtt, hogy ha hallgattam volna még anno anno anyura, most mennyivel könnyebb lenne minden. Bár tudom, hogy ez nem vigasztal.
    Kitartást kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Később, később...
      De vigasztal, nagyon is...ezek tartanak fent, meg a kedves érdeklődő emailek. Köszönöm!!!

      Törlés
  3. Tudod,mi az érdekes? Van egy majd 20 éves barátságom, a barátnőm neve Anikó van egy szintén ősi magyar nevet viselő lánya, aki egyidős a tiéddel és pontosan azokat a tüneteket mutatja, mint a Tiéd. Karácsonykor nem is láttam a gyereket, anyukájával sem beszéltek egymással. Most, ott ült közöttünk, részt vett a beszélgetésben, nem nyaggatta senki a tanulással, hétköznapi témákat tárgyaltunk és nem ismertem rá. Lehet nála lezajlott ez a vad korszak? Lehet van remény?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez érdekes.:-)

      Mesi is ott ül, ha jön valaki, akkor úgy csinál mintha minden rendben lenne..
      Én attól félek, nálunk még csak most jön a java...:-(

      Törlés
  4. A nyuszik simán szobatiszták, mint a cicák.:) Aranyosak, bújósak. A többit sajnálom :(

    VálaszTörlés