2014. április 3., csütörtök

Válasz Magamnak...:-)

Kedves Én!
Na igen, fáradt vagyok piszkosul. Na de ez rajtam kívül nem nagyon érdekel senkit, pedig soha nem szoktam nyafogni, már néha megteszem...ja, és nincs változás. Majd jobb lesz. Fordul a kocka, és akkor más lesz.:-)
Igen, szép a természet is, ahogy kezd zöldülni, élni, illatozni. Legszebb évszak, szerintem.
Az a baj, hogy nem tudok kikapcsolni. Nincs olyan tevékenység ami kikapcsolna. Internetes játék abszolút nem köt le, nem is érdekel, a könyv olvasáshoz, csend és nyugalom kellene. Horgolni, kötni, varrni nem tudok, a sporthoz, lusta dög vagyok.;-) Egyedül a sütés kötne le, de azt is egyedül kellene csinálni, nem kapkodva, káosszal, kismanccsokkal. Amúgy azt szeretem ha ott van Csenge, de lássuk be ezt sem tudom elmélyülten EGYEDÜL csinálni. Nézhetnék filmet, de mire odajutok, fáradt vagyok, nem bírom megnézni, napközben lehetetlen. Néha a félóra kutyisétáltatás kapcsol ki, de az kevés már...Ja ezek nem panaszok, ezek tények!

De igazán megpróbálok mindent, mert azt is tudom, senki nem tud ezen változtatni, csak én! És nagyon szeretnék változást, és ezen nagyon dolgozom, nagyon nagyon...:-)

Köszönöm a soraidat, ööööööööö,  Magamnak...:-DDDD

3 megjegyzés:

  1. Nyelvtanulás, OKJ-s tanfolyam, önkénteskedés állatotthonban?(feltölt és kikapcsol:)

    VálaszTörlés
  2. Igen, ezeken gondolkodtam, majd, ha ovis lesz Csenge...

    VálaszTörlés
  3. Valami agymozgató kellene mindenképp, emlékszem, amikor otthon voltam, mennyire hiányzott. Talán azért is kezdtem el a gyes alatt tanulni - bár tudom, hogy Neked ez valószínűleg lehetetlen:(. Tettem fel a blogomba egy angol-tanulós linket, nézd meg, hátha tetszik.

    VálaszTörlés