2014. április 16., szerda

Elkezdődött..

... a tavaszi szünet, legalábbis a fiúknak. Mesinek holnaptól, ott még ma, szülői is lesz (ajajaj)
Így sűrűsödik a dolgom, de ez van. Csak nyugisan (viszonylag) teljen.(ima)

Előbb fent porszívóztam a szobánkat, meg port töröltem, a fiúknál is szándékoztam. Erre nem engedték, ők akartak porszívózni, hallottatok már ilyet???:-D Csak végigfutottam a por törléssel, és lehoztam a szennyest! :-)
Most csönd van, lementek a patakra, Csengét is vitték, én meg itt, erőt gyűjtök a főzésre és a pakolásra. Biggyesztés: krumplileves, és túrógombóc.

Be vagyok tojva a mai szülőitől. Bár tudom a 80% kamaszodik az osztályban, de mégis. Elmegyek, lássák, van anyja a kamasznak. Tudjátok mi tart életben mostanában, a jó szavaitok, és a tanácsaitok. Medora, jut eszembe sokat mostanában. Ő írta nekem, náluk az a mottó, számít e 5 év múlva amit most tesz? Hát minden napra van valami, amit a mérlegre kell tennem.:-( Néha nehéz döntenem.:-(

Csenge meg egész nap jól van, néha tüsszög, de éjjel folyamatosan fuldoklóan köhög.:-( Gondolom csurog le valami trutyi a torkán, szörcsög, de fújja erősen az orrát, mégsem jön semmi. Úgy sajnálom miatta. Így egész nap, morci, hisztis, akaratos..türelem kell hozzá is. Tegnap találkoztunk a leendő óvónéniével. Hogy mennyire örült mikor meséltem, hogy ő lesz az óvónénije.:-) Menne már, bár ő úgy gondolja, én is megyek.:-))) És képzeljétek, ide fogom a közelbe beíratni, ahova a többiek is jártak. Majd meglátjuk...de itt mindent, mindenkit ismerek, sőt felajánlotta az óvónéni, bemehetünk bármikor, mert a nyílt napról lemaradtam.:-)

Fiúk kezelhetők, hála istennek, mert ha egyszerre, mind a néggyel nehéz lenne, akkor aztán....jöhetne a "sárga kocsi" értem.;-)

Megyek is  a dolgomra!
Szép napot Mindenkinek!:-)

4 megjegyzés:

  1. Drága Anikó! Sokat gondolok Rátok,mert tudom,hogy milyen nehéz neked,mert lelkiismeretes.,igazi anya vagy.
    Ebből a drága,zűrös kamaszból egy nagyon drága felnőtt lesz.
    Annakidején mondta nekünk,aki segített nekünk,hogy pont ez a gyerekünk lesz az,aki elsőnek fog a segítségünkre sietni.És ez tényleg így van!!!!!!! Ne félj a szülőitől!!!!! Ő a te gyereked,akit szeretsz,aki szeret,bár erősen elnyomja,hiszen akkor hogyan tudna elszakadni????? Később majd mondja is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Mamka a mindig vigasztaló, erősítő szavaidat!

      Törlés
  2. Köhögésre Csengének: Prospan. Nagyon jó.

    VálaszTörlés