2014. április 3., csütörtök

nem, nem...;-)

....azért nem ülök a sarokban, és nyalogatom a lelki sebeimet. hogy is tehetném, nem is akarom!!!!!:-)

Igenis mosolygok, mikor kiterítettem a nagy "hosszú" kötélre a fehér lepedőt, és elkezdte fújni a szél. Mikor megsimogatta, a hátamat akit annyira, annyira szeretek. Mikor a hároméves, csacsogás közepette hirtelen azt mondja szeret. Mikor a kiskutya barna szemeivel odajön szorosan mellém, és megböki a kezem a nedves orrával...és diós csokis sütit sütünk ujjongva, és mikor a spenótba egy picit több fokhagyma került és ettől finomabb lett, mint máskor...és az sem veszi el a kedvemet, hogy lassan elmúlik a gyógyszer hatása, és jön vissza a migrén, és rengeteg vasalni valóm van. Mert minden egyes ruhánál arra gondolok, aki viseli, és ez nagyon jó érzéssel tölt el. És szombaton kirándulni megyünk, ha esik, ha fúj...mert jó nekem...
(kép: internet)

10 megjegyzés:

  1. Kedves Anikó, tegnap azt írta a net, hogy nincs jogosultságom a blogot olvasni. Úgy megijedtem, hogy gyorsan írtam is, hogy pedig de szeretném. Ma pedig látom, hogy újra be tudok lépni. Ez vajon miért volt?
    Gabi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Gabi!:-) Bevallom én kavartam be....kicsit ki voltam bukva, azt hittem, ha becsukom, akkor könnyebb lesz, nem lett könnyebb, sőt...
      De nagyon jólesik, hogy hiányoltál, meg a másik blogon is hiányolt, pave is. Nagyon aranyosak vagytok, csak nehéz időszakban vagyok...keresem magam, az utam..

      Törlés
  2. Anikó!
    Eképpen jártam ma reggel én is!(( Viszont mostanra kiderült, hogy nem tüntél el az életemből, és ez jó!)))
    Bűszke vagyok Rád nagyon, hogy ilyen akarattal haladsz előre az élet által eléd állított nehézségeken, ezzel jobbá tenni a mindennapjaidat! Sikerülni fog Neked is előbb-útóbb túllépni ezen, hiszen ez "mindannyiunknak kijár",)))) akinek akár 1 gyereke is van.
    Csodálatos szép napokat kívánok, szép lélek-simogató fotóér is köszönet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt vagyok Andrea!:-)
      Ne legyél még büszke. Kicsit kivagyok mostanában...de próbálok erős lenni..És túllépni a nehézségeken, legfőképpen Zsoltinak, Csengének köszönhetem, meg a fiaimnak, bár néha ők is adnak egy, lapáttal a rosszra...És persze nektek is nagyon sokat köszönhetek!!!!!!

      Törlés
    2. Anikó!
      Azt hiszem mondtam egyszer Neked, hogy ez az időszak egy hullámvasút a gyereknek és a szűlő/k/nek is! De Te nagyon sokat teszel azért, hogy a rossz időszakokon túllépjél, persze ez nem minden alkalommal sikerül 100 %-osan, de dolgozol rajta, és én ezért vagyok nagyon büszke Rád.

      Mire a kicsi Csenge kamaszkorba lép, addigra már profi leszel!!!))

      Kitartás, és amennyire tudunk segítünk!

      Törlés
    3. Aranyos vagy Andrea, honnan van benned ennyi empátia??? minden szavaddal átjön a segítség...KÖSZÖNÖM!!!!

      Törlés
  3. Lemaradtam, hát persze nem jártam erre mostanában, de még ez a szerencse, így nem kellett feljajdulnom. Nehéz, ha az ember nem jut előre, hiába akarja annyira. Büszke vagyok rád, hogy küzdesz! Én már rég feladtam volna, had menjen, amerre akar. Lesz ennek még gyümölcse, addig pedig kitartás! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a legjobb állapot ha megy minden amerre akar, de ha nagyon nem jó amerre menni akar, mégsem hagyhatod...;-)

      Törlés
  4. Anikó! Mennyit iszol naponta?
    ;)
    (mármint vizet)
    Pont most a betegségünk alatt hallottam, hogy a folyadékhiány is okozhat fejfájást, és erről eszembe jutottál...

    Kitartást kívánok neked, nektek az elkövetkezendő időszakhoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Móni!
      Éppen ma volt egy szitu, délután mennem kellett ide, oda...olyan fejgörcsöm volt, hogy rettegve gondoltam az előttem álló délutánra, mikor hazajöttem, iszonyú szomjas voltam, pedig nem voltam másfél órát sem távol. Ittam kb 1 liter vizet, annyira kívántam. Majd láss csodát negyed óra múlva nem fájt a fejem.:-) De azért valamikor ihatok akármennyit nem hat..

      Törlés