2011. november 14., hétfő

hétvége

Ha egy hete valaki, azt mondja nekem, hogy a jövőhétvégére gyakorlatilag átalussza Csenge az éjszakát.No, jót mosolygok rajta és kétkedve bólogatok!:-) Pedig igen, egyszer kel fel, mikor kicsit megsimizem, betakargatom, cumit a szájába teszem, és alszik tovább.Én nézegetem állandóan, be van e takarva, lehet zsákba kéne húznom??:-) Két napja cicit sem kér éjjel. Persze napközben kell azért neki!;-) Szóval, nagyon ügyes még mindig, az én drágám!

Hétvégén egyszerűen nem jutok ide. Szombaton be sem volt kapcsolva a gép, vasárnap, csak olvasom a kedvenc helyeket,de írni nincs nagyon kedvem, sem időm sem.

Főzök, sütök. Meg szinte az utóbbi idők, minden hétvégéjén teret adó, elcsodálkozásomon gondolkozom. Jó, tudom, hogy a gyerekek nem mi vagyunk kicsibe, de annyira nem segítőkészek. Vasárnapi ebéd után vártam, talán eszükbe jut, önállóan lepakolni az asztalról. De nem, mind a három elvonult, Mesi még rá is játszik mostanában egy jó adag kamasz temperamentummal.(ez csak az tudja, akinek van kamasz gyereke). Sok sok türelem kell, vagy kellene hozzá, hozzájuk. Muszáj nagy úr, túl leszünk ezen is.Ezért is jó, hogy van nekünk Csenge, nem lehet kiakadnom sokáig...muszáj mosolyognom!:-))))
Hétvégén balint (halat) sütött Zsolti, és azt mondta, ezt feltehetem a blogra;-) "apa féle, sült balin" No akkor felteszem!:-)))Isteni finom volt!
Bettus, már készülünk, mit is főzzünk mikor jöttök!:-)))

2 megjegyzés:

  1. Hajrá Anikó! Nagy szeretettel és mosolyogva kapd el azokat a kamasz gyerekeket! (Azért bátorkodtam írni rá, mert tudom mi az... Ha jól csinálod, „…még ha megöregszik, akkor sem tér el attól” (Példabeszédek 22:6).), amit Tőled tanul!) Hajrá Anikó! Erika

    VálaszTörlés
  2. Nem kis meló ez Erika! Nehéz, néha reménytelen. Hol van a kamaszsághoz, a csecsemőkori peluscsere, dackorszak??? Sehol!
    Egyetlen biztató benne, talán igazol majd a jövő. Az biztos, kamaszgyereket, újra kell megszeretni, másképp mint mikor még térdeden lovagoltattad, majd megrágtad a pocakját!:-) Ennek a szeretetnek kell lenni mélynek, valósnak!
    Köszönöm a biztatást!:-)

    VálaszTörlés