2011. november 8., kedd

kacat...

Máshol is ennyi kacat van? Meg számla, meg papír, meg papír, meg mindenféle?
Két napja csak válogatok, de ma ünnepélyesen megfogadom, hogy a következő lomtalanításnál mindent kidobok! MINDENT! Na jó de a mindent nem lehet.:-( Miért kell megőrizni a számlamásolatot 5, azaz ÖT évig????Jobb esetben is van ugye, villany, gáz, internet, tévé, és mobiltelefonok, biztosítók, és a vegyes...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, és akkor ugye, nem dobhatom ki a jézuskának írt, 2008-as kérést sem, az anyának, apának rajzolt mindenfélét sem...x 3 gyerekkel.Persze ezeket nem is akarom...Bevallom, irigylem azt a pedáns, nőtársaimat, akik felfűzik, összerakják minden hónapban a számlákat, és nem, nemes egyszerűséggel benyomják a fiókba, mikor az már szétnyomja magát, és hátul kifelé esik, talán összerakja. Mint Én! Sajnálom, ebben trehány vagyok. Szégyelem is magam, meg ilyenkor baromi dühös is vagyok, magamra (is) :-)))) Na de ez van!

Más...tegnap esti lefektetés, kicsit hosszúra és megint idegtépőre fordult. Majd mikor lefeküdtem én is, elaludt a kisdrága. Éjjel kétszer kelt, ebből egy szopi volt csak, és egy vissza csitítás. Fél hétkor kelt. Ezt inkább azért írom le, hogy megnyugtassam magam, haladunk..(vagy nem)

2 megjegyzés:

  1. Anikó készen lettél a pakolással?Főzésre is maradt időd?Miket főzöl mostanában?

    VálaszTörlés
  2. Á, Nelli, ezt csak abba lehet hagyni, végezni nem lehet vele!:-)Egyszerű ételek készülnek most, ma éppen paprikás krumpli. Bár nagyon finom lett.:-)

    VálaszTörlés