2011. november 2., szerda

Jó nap!

Jó volt a mai nap, semmi rohanás, reggel még kávét is kaptam az ágyba Dávidtól, és Csengét is levitte Bence reggel, így tudtam agonizálni még fél órát az ágyban. :-)
Náthás lettem, már Csenge is kicsit az. Este porszívóztuk az orrát, hááát neki sem a kedvence...kb. mintha nyúznánk őt! Két emberes meló az tutifix!:-(
Addig beszéltem magamba bele múlthéten, .......csak ne az őszi szünetben, csak ne akkor mikor várom Nővéremet, babájával, és a srácoknak megígértem egy kis barátokkal való együttlétet, legyünk betegek, náthásak..Mindenki jól van, csak a matricám és én vagyok náthás, vagyis ahhoz képest, hogy tegnap azt hittem kinyúvadok, egész jól érzem magam, nem folyik az orrom már, néha köhögök. Lehet az extra C-vitamin? 4000-es adagot veszek be elosztva egy nap, lesz ami lesz!,-)
De ugye, ettől még nem lesz jó egy nap, csak részben. :-)))
Itt voltak nővéremék, Kata baba, csudahelyes! Akkorát fejlődött, nyilt a kis értelme egy hónap alatt. Csenge, nagyon örült neki, Kata is Csengének. Babanyelven társalogtak, ettek, aludtak...meg szeretgették egymást, néha fájdalmasan.:-)Édesek voltak nagyon, néha kiszaladt a könycseppem, olyan jó volt őket látni együtt. Krisztivel is sokat beszélgettünk, még két kapucsínót is megittunk.:-) Köszi, Kriszti! És remélem nem kaptátok el a náthát!:-)
Szóval, olyan jó, nyugis nap volt. :-)
Remélem holnap is ilyen lesz, jön Mesihez is barátnő, meg a fiúkhoz is egy kisbarát. Itt is alszanak, és én meg gyakorolhatom, a hatgyerekes létet. No, nem......így vagyunk kerekek, négy gyerek, két felnőtt. Csak pótgyerekek jöhetnek, néha, néha....:-)))))

6 megjegyzés:

  1. Gyógyuljatok meg Anikó mihamarabb!
    Örülök, hogy jól teltek a napjaitok!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Anikó, neked is! Én mindig jól érzem magam nálatok és Kata is szerintem úgy szintén :) Csenge babus is aranyos volt úgy beszélgetett velem! Hát már közelednek az 1. életévükhöz :)
    Úgy rohan az idő :( Puszi

    VálaszTörlés
  3. Gyógyuljatok meg! Illetve ne keveredjetek beljebb... Fogalmam nincs, hogy lehettem ekkora sztahanovista, hogy az őszi szünetre úgy lebetegedtem, ahogy emlékezet óta még nem. Négy napot voltam lázas és vele együtt minden jött, ami felső légúti... Próbáltam a terápiás levélszedést, eperpalánta mentést, virágtéliesítést... Na majd most én is magamnak megyek egy extra C-vitamin dinamittal... Üdvözlettel: Erika

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Nelli, azon vagyunk!:-)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, ne is mond az egy évet, úgy repül az idő!:-( Persze ebben is van sok-sok jó!!!:-)

    VálaszTörlés
  6. Jobbulást Erika Neked is! Pedig Te is most pihenhettél volna...No, én azzal vigasztalom magam, erre a télre letudom a náthát!;-)Remélem Te is így teszel!:-)
    Üdv: Anikó

    VálaszTörlés