2011. november 23., szerda

Kár!:-(

Még ma is furcsa nekem, hogy Csenge éjjel nem kér cicit! Ha fel is ébred, alszik egy kis simi után megint. Reggel persze első dolga odabújni hozzám. Annyira aranyos!:-)

Ma olyan rossz volt, két dolgot is tudatosítottam magamban. Egyik a kézügyesség teljes hiánya! Annyira irigykedem azokra akiknek van. Kinéztem egy pénztárcát és egy mobiltartót magamnak. Olyan pont nekem való és megdöbbentem milyen szépen van megcsinálva, biztos nagyon nagy szépérzéke van annak a lánynak, aki ezt csinálja. Bárcsak én is tudnék ilyet csinálni, láttam oldalán olyat is, hogy egy színes anyag és végig az oldalán kis szalagok vannak rávarrva. Ha előbb látom megvettem volna Csengének, vagy a legeleslegjobb az lett volna ha megcsinálom, mert lennék olyan ügyes.:-( Tudjátok a címke babrálása a legjobb mindennek.:-)Itt a karácsony, onthatnám a dolgokat, és még büszke is lehetnék magamra. Helyette itt őrlődök:-((Ááááááá nekem semmi sem jó!
 Azért alkotok majd a konyhában ezt azt, már alakul a fejemben....

A másik nyűgöm ma, hogy nem vagyok én sem tökéletes, csak nehéz az embernek szembenézni vele...persze tudom ám, hogy nem vagyok én tökéletes, mert olyan nincs is. Csak mégis..
Na ennyi, azért szép napunk van ma!;-)

2 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy csak egyszer kéne nekiállnod, és ha menne, akkor megbátorodnál. :)
    De a konyhából is nagyon klassz ajándékokat (is) készíthetsz. :) Pl. amit Virág a Gyereketető blogon tegnap írt... a fürdőgolyó. Az épp a kettő között van. :)

    VálaszTörlés
  2. Igen Dius, pont tegnap mikor írtam a bejegyzést azon gondolkoztam, itt sajnáltatom magam, közben neki sem állok!:-)Nagy lökést adtál, nekiállok! Én is szemeztem a fürdőgolyókkal, gyorsan meg is néztem, citromsavam éppen van!:-)

    VálaszTörlés