2013. augusztus 3., szombat

Az élet....

SZÉP!
Előbb néztem ki a hálónk ablakán, már egyenletesen lélegzett Csenge akkor már elaludt.
Gyorsan meg akartam nézni még a repülőt, ami a szúnyogírtást végzi, pont a kis erdő felett repült el.
Jobbra néztem, majd megláttam a két hegy között a napot. Csodaszép! Bújt el a hegyek között, gyors volt, már nem perzselt melegen, narancs színben pompázott. Olyan jó volt az a pillanat, még mondtam volna, várjál, ne siess, még hagy nézzelek, köszönjek el tőled. Úgy tettem, bár már nem láttam a napot. Mondtam neki, holnap újra kelj fel, várlak.

Hárman vagyunk csajok itthon, abból egy alszik. Ja és Tégla kutyus, ő is lány.:-) Fiúk pecáznak, reggel jönnek csak haza.
Ma strandoltunk itthon egész nap, meg palacsintát sütöttünk, meg borona tárcsán oldalast, csirkecombot, nagyon finom lett. Most keresek egy csajos filmet...és....pityergek, mint az előbb mikor a naplementét láttam.

3 megjegyzés:

  1. Két napja beszéltünk a szúnyogirtásról :-)
    Én még nyolc körül sétáltam egy tíz perceset a babakocsival, le is nyugodott a picúrka, gyorsan elaludt utána.Nehezen viseli mindenki ezt a meleget, de az este az mndig csodálatos. Puszi a lányoknak és Tégla kutyusnak is :-)

    VálaszTörlés
  2. Én is irtom a szúnyogokat... kézzel. És kerestem egy rakás jó csajos filmet a könyvtárban. Erre mit nézünk? Sherlock-ot. :-)) Legalább nem kell bőgnöm rajta. :-))

    VálaszTörlés
  3. Nyugalom árad a soraidból.....olyan jó!

    VálaszTörlés