2013. augusztus 28., szerda

Tökéletes pillanat..

....volt tegnap este! Pillanat volt csak, de annyit töltött rajtam.:-)
És a pillanat.: -este addig néztem a tévét, amíg én akartam, és blogokat olvastam közben. Majd nyugodtan felmentem a hálószobába, kinyitottam a könyvet, amiben levendula virág a könyvjelző, az az illat.....olvastam, nem sokat, majd eloltottam a villanyt sötétben, csöndben, a nap illatú, friss ágyneműben elhelyezkedtem. Na, akkor éreztem ezt a tökéletes pillanatot!:-)

És hiányzik a zene, valamit ki kell találnom és időt fordítanom rá, hogy főzés közben azt hallgassak újra. A rádióban amit adnak idegesít, össze kell raknom magamnak valami jó, nekem valót!

Biztos az időjárás is érzi ez az utolsó hét a nyári szünetből, olyan szomorkás, sötét..őszi..

Ja, és mit szóltok az egész napos KÖTELEZŐ iskolához, általános iskolában? Amúgy nem győzték hangsúlyozni, hogy ki lehet kérni a szülőnek a gyermeket délután az iskolából...Akkor meg az egész hajcihő minek??? Kíváncsi leszek itt mi lesz? Na, ezért sem várom a sulit..

4 megjegyzés:

  1. levendulavirág könyvjelző.....Hogy ez nekem nem jutott eszembe!És nem potyog?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óvatosan nyisd ki és akkor nem potyog...Mesitől lestem....:-)))))

      Nem tudom megnyitni a régi blogodat, működik még?

      Törlés
  2. Hát,most én sem várom a sulit, az első hétvégén költözünk.
    Az én fiam egész napos iskolában van, és nagyon szereti.Estére ha marad is leckéje, nem sok.Igaz nem értem,miért kellett ez a változás, de nekünk jó, mert a délutáni különórák is az iskolában vannak.

    Levendula..:) Imádom. A nappali ablaka alatti virágágyásba nem is ültettem mást,csak 5 tő levendulát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hogy Te is szereted a levendulát!:-)

      Nem is lenne bajom ezzel az eglsz napos iskolával, ha megtanulnának mindent ott, és itthon csak pihennének, játszanának, de ha ezen felül még tanulni kell ottgon??
      Nekem azért sem napközisek, tanszobásak mert nem tanultak meg ott, lehetetlen is volt összevont osztályokkal 1 tanár! És felsőben már nehéz őket lekötni szakkörökkel.

      Törlés