2013. augusztus 9., péntek

Oké....

...., kibírom! Különben is, már fél négy, és fúja a ventilátor a 30 fokot. És az sem izgat, hogy most zuhanyoztam, meg hajat mostam, és ömlik rólam az izzadság, a hajam meg inkább szauna. Kibírom! tavaly sokkal rosszabb volt, emlékszem, volt hogy már pityogtam éjjel a nem alvástól, tavaly, de idén MÉG nem. Pedig tegnap elkövettem egy hibát a hálóban, résnyire nyitva hagytam az ablakot. Bedőlt  a meleg, és még a sötétitő függöny sem védte meg. a szobát a melegtől :-( 32 fokban mentünk aludni Csengével.

Reggel elrohantunk vásárolni, még a meleg előtt, jó is az, ha ketten megyünk Mesivel, kibeszéljük a problémákat.
De mondjuk azt már nagyon unom, ennyi év után is, hogy a pénztárnál úgy néznek rám, mikor pakolom a kosár tartalmát...(mindig olyan szempárral találkozom, hogy kinek vásárol ez? Hadseregnek?)Egy hétre veszek ennivalót, van benne minden....szerintem, ha ezek az emberek napi bevásárlását nézzük és raknánk össze a hétre lenne ennyi, még kevesebb emberre is. :-))) No, mindegy...ez legyen a legnagyobb bajom. Inkább örülök, mert hétvége jön, együtt leszünk. Hűvösebb is jön, állítólag...
Mai biggyesztés; gyümölcs leves, és rakott krumpli.

10 megjegyzés:

  1. A meleg elmúlik, a csodálkozókkal meg nem kell törődni.
    :)

    VálaszTörlés
  2. Nálunk már csak 26 fok van, és ezerrel fúj a szél. Nemsoká' odaér :) Addig még tarts ki! :D

    VálaszTörlés
  3. Nálnuk is még nagyon meleg van.,de már visszafelé számolok.:)

    VálaszTörlés
  4. Fúj a szél, esőfelhők a távolban. 40km-re már szakad :-)

    VálaszTörlés
  5. Villámlik,dörög,szakad az eső.Beesik a bukóra nyitott ablakokon.De csak így tud átszellőzni a lakás.Ma már"hidegben"alszunk.
    Nemsokára hozzátok is bekopog a felmentő felhősereg:)
    Csak jég ne legyen,mert gyönyörű barackokkal és nektarinokkal van tele két fa a kertben,de még nem értek be.

    Én is mindig nézem az előttem állok kosarát.De csak azért mert elnézve az árukat azt próbálom kitalálni,hogy főznek-e otthon,és ha igen akkor mit,esetleg süti,vagy keltáru készül-e.Vagy,hogy mekkora lehet a család,lehet-e gyerek,meg ilyesmik.Mikor várni kell a kasszánál ezzel múlatom a időt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó neketek...


      Az más, én is szoktam figyelni a kocsikat mit pakolnak. De ez olyan türelmetlen nézés...

      Törlés