2013. augusztus 2., péntek

Sokáig bírtam....

....a meleget! De ma, bemondtam az unalmast!:-( Micsoda probléma, hogy a klíma is, a kocsiba, így mikor hazafelé jöttem, a négy gyerekemmel, már rakétaüzemódra kapcsoltam volna. (csak egy kisebb bevásárláson voltunk)
 Épp rántom be a borsó főzeléket, mikor megjelent a tévés emberke, aki csak csóválta a fejét, és csodálkozott, hogy működik a tévé és az internet. Mert ósdi 13 éves kábel fut a falban, és vastagabb nem fér el...minek fejlődik ennyire az elektronika??? Mondtam neki, engem nem érdekel, mit mutat a gépe, működik, oszt jó van! :-) Erre ő csóválta tovább a fejét, és kijelentette; MÉG!:-)
Ma a menüben palacsinta lett volna, ha a hőmérő nem a 40 fokot mutatta volna. Így még várat magára...meg rám, de sebaj, túrót is vettünk hozzá. Meg húsit pácolok, valamikor éjfél és egy között kisütjük(hahaha) vagy a medencéből fogunk sütögetni. Meg a fiúk ott alvós pecát rebesgetnek, csak velem nem beszélték meg még.

Mai jelenet a kedves emberekről....Újítják fel az utat előttünk(hűha olyan nagy szám, hogy a híradóban is benne volt) A lámpa között állok ki a kocsival, gyorsan, segítséggel, mert arra már nincs idő az egy sávban, hogy megálljak, és becsukjam a kaput! Ja miért nem távirányítós? Nos azért mert nem törik le a kezem kinyitni, na de most nem tudok olyan gyors lenni. Nagy nehezen kiállok, spurizok a kocsik után, egy kocsi férne még el előttem. Gyanítom már az utolsó is épp hogy átslisszolt a sárgán, én ezt ugye hogyan lássam???? Jön szembe a kocsi, nem áll meg, jelzek felé, várjon, sietek és jöhet, nem vár, csak jön, letekert ablakkal, majd utálatos, ideges nézéssel üvölt! ki az ablakból, hogy ezer éve itt a lámpa nem látom????Basszus, de igen, én nyelem a port egy hónapja, és a gázt is én szagolom, mert másodszor vágták el a vezetéket közvetlen a ház előtt!:-@És hogy a csudában lássam mikor a két lámpa között lakom??? Mondom is, erre a válasz;-akkor is oldjam meg. Ja megoldom, szépen intve, gyere, mosolyogva, és mindenki megy a maga dolgára, MOSOLYOGVA.

Napi kedvesség, és még a házamtól sem kellett messzire mennem hozzá..

Na de ezt csak szemléltetésképpen, lehetne ezt máshogyan is megközelíteni, nem????

Mindenkinek nagyon szép hétvégét, igyatok sokat, hűsöljetek ahogy tudtok! Ki sörrel, ki dinnyével, ki kukoricával, ki friss paradicsommal...mi ezeken élünk, na jó, a sör az majd Zsoltival a hétvégén.:-)))

3 megjegyzés:

  1. Nagyon meleg volt ma nálunk is, mi végül hétkor medencéztünk egyet Eszterrel. Kellemes volt a víz, kicsit lehűltünk. Elég ebből a forróságból!

    VálaszTörlés
  2. A meleg sehol nem jó, de a városban, tömegközlekedéssel, metróval, egyszerűen elviselhetetlen. néha már ott tartok, hogy feladom. De nem, valahogy majd csak kibírjuk még ezt az egy hetet. Én már nem bánnám, ha jönne a tél....

    VálaszTörlés
  3. Jó hogy megint előkerült a téma. Én már egy ideje nem hagyom annyira felhúzni magam, hogy megpróbáljak az ilyen tagokkal szót váltani, mert úgysem lehet. Ezért aztán azt tervezem -csak mindig kimegy a fejemből-, leviszek a kocsiba a sakk-készletből egy sötét parasztot és hasonló esetekben egy mosoly keretében a szó helyett felteszem a műszerfalra. :)

    VálaszTörlés