2013. augusztus 25., vasárnap

Azért is jó...

..., hogy ennyien vagyunk, mert már csípőből is megy a vendég látás. Tegnap Bence név napját tartottuk. Csináltam egy nagyobb rúd túrós, és egy meggyes rétest. Piskótát, majd ennek leírom a receptjét, mert kukorica lisztből csináltam, van egy lisztérzékeny unokatesó. kiskonyhánk blogba bekerül nemsokára.:-)

Régebben, morcos voltam, feszült és ideges, mert az én gyerekeim nem tudnak viselkedni, szűk a hely...stb. Most már nem! Vagy jól érzik magukat akik hozzánk jönnek, vagy mennek...de ez a szemléletem, kihozta, hogy szeretnek hozzánk jönni vendégségbe, és maradnak.:-)

Eshetne az eső....olyan szárazság van, hogy az már elszomorít. Június óta nem esett.:-( Allergia kint van Zsoltinál, már nekem is kapar, csikiz a torkom...miért is ne, negyven felé jön az allergia.:-(
Sógornőmék mindent bevesznek rá, és semmi hatása...én nem, ez van, ezt kell szeretni. Amúgy is mostanában minden napra van valami nyavalyám. Tegnap előtt, már megint a migrén gyötört, tegnap a hasam fájt este..Mondom, hogy öregszem..:-))))
 

8 megjegyzés:

  1. :-) Akkor indulok is vendégségbe! És boldog névnapot Bencének!!!

    Itt két napja esik, na nem sok, csak éppen annyi, hogy a port elverje, és minden kinti programot halasztani kelljen. És mivel olyan homályos, szürke az idő, a fejem is fáj. Nagyon.
    Kecskéink szorgosan legelik a parlagfüvet, mi pedig esszük a tejükből készült sajtot: István allergiája eddig nem jelentkezett. Remélem így marad...

    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Nálunk 2 napja esik majdnem egyfolytában, és már inkább őszies az idő. Bizony nagyon jól jött ez a kis eső, újra zöldül minden. Allergiánk egyikőnknek sincsen, soha nem is volt, így abban nem tudok tanácsot adni.

    VálaszTörlés
  3. Látod, nekem is így kellene eleresztenem a fóbiás gyerekeimet, mindig kiborítanak a dolgaikkal. Pedig a gyerekek már félnek a macskáktól, ezt elérték, engem pedig sokszor megbántanak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azért ettől az időszaktól félek...:-(

      Törlés
  4. Remélem azóta ti is kaptatok az esőből. Minden jókat Bencének, meg mindenkinek. Én még a parázós vendéglátó vagyok, bár már alakulok. Szombaton, mikor a középső tortalap sunyi módon kettévált a hűtőbe dermedni tett tortában és szétcsúszott az egész, már csak vinnyogni tudtam a röhögéstől. Aztán kiszedtem a középső emeletet. Poharas desszert lett belőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Meli, hányszor jártam én is így!:-)))

      Törlés