2013. augusztus 14., szerda

Kérdések!!! Kérdések???

Mikor vagy boldog? De olyan igazán...
Mikor vagy elégedett? De olyan igazán...
Mikor élsz? De olyan igazán...

Több van a jóból, mint a rosszból? Fárasztó, az állandó egyen súlyozás a kettő között, ugye?

16 megjegyzés:

  1. Boldog vagyok, amikor a gyerekekre nézek, elégedett vagyok, amikor a gyerekekre nézek, akkor élek igazán, amikor velük vagyok, erre a mai napom jó példa. Ők az életem értelmei, értük és nekik élek. Nagyon snassz? :-)

    VálaszTörlés
  2. Boldog és elégedett vagyok, ha ott szuszognak mellettem a szuszogók, ha béke van körülöttem. Mostanában akkor élek igazán, - tudom, nem ezt kellene írni, ha egy picit magam lehetek. Pl ma reggel hétkor 15 percig vártam valakire a vasútállomáson és az a néma várakozás, a bámészkodás, az nagyon jó volt.

    VálaszTörlés
  3. SW, valahogy én is így vagyok, szerintem valamilyen váétozáson megyek át most...de még nem jó, mert nem látom milyen lesz..
    Adrienn, nem snassz, én is hasonlóképpen, de mi lesz akkor majd, he menniük kell, de még neked nagyon messze van, nekem is..:-)

    VálaszTörlés
  4. Akkor vagyok igazán boldog, amikor körülöttem mindenki más is az. :)
    Akkor vagyok igazán elégedett, amikor egy-egy nap végén azt érezhetem, hogy legalább annyit adtam én is, mint amennyit kaptam aznap.
    Akkor élek igazán, amikor teszek-veszek-intézkedek, és belefér ezerféle dolog is a napomba, és mellette még igazán intenzíven érzem, hogy jó szeretni és szeretve lenni. :)
    Igazából pedig minden nap így van, csak néha elsodor a mindennapok monoton egyhangúsága, és elfelejtkezem erről.
    Jelen pillanatban nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert sokkal több van a jóból, mint a rosszból, és nem érzem fárasztónak a rossz dolgok ellensúlyozását sem. :)
    Köszönöm, hogy eszembe juttattad ezeket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg köszönöm Dius a választ, jó, hogy szakítottál Rám időt!:-)

      Törlés
  5. Boldog vagyok, amikor látom hogy a gyerekeim újra és újra "megugranak" valamit amit korábban nem mertünk remélni. Elégedett vagyok, amikor befőzzük a 3. bográcsnyi paradicsomot, amit a kiskertben termeltem meg ...és amikor elégedett velem a főnököm, a férjem, a szüleim és aki még számít. :)
    Akkor élek igazán, amikor hétvégén az ágyban lustálkodom a férjemmel, beszélgetünk, tv-t nézzünk és a gyerekek egyszer csak megjelennek egy-egy csésze kávéval a kezükben amit nekünk készítettek (saját ötlettől vezérelve, önként) és csatlakoznak hozzánk egy szóláncra. De akkor is nagyon élek amikor alkothatok valami szépet, pl. amikor a körmeimet babrálom :D

    Lehet hogy kissé önző vagyok? :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagy önző Szil! Ezek nagyon jó dolgok! Volt benne részem nekem is már...csak az az "elégedett vagyok veled" érzés hiányzik nekem most!!!

      Törlés
  6. Boldog vagyok, mert megszületett az első unokám és eddig nem is gondoltam, hogy lehetek ilyen boldog. persze akkor is az voltam, mikor a gyerekeim megszülettek, de azt már valahogy elfelejtettem, vagy túl fiatal volta? Nem, akkor is nagyon boldog voltam, de ez most valahogy más. talán azért, mert mert mindkettőjükkel kapcsolatban van. nagyon, nagyon boldog vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt is gratulálok neked, nektek!:-)Legyél is boldog, mert ennél jobb dolog nemigen van..:-)

      Törlés
  7. de olyan igazán. kell egyáltalán fokozni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez olyan "pasis" volt!:-))) Igenis lehet fokozni.....

      Törlés
  8. Mikor vagy boldog? Amikor rendben vannak a dolgok, béke van és mindenki jól elfoglalja magát egy egyszerű eseménytelen hétvégéi délutánon.
    De olyan igazán... Amikor valami csodálatosat látunk egy csodaszép helyen mind együtt a gyerekekkel, és mi vittük őket oda és mi mutathattuk meg nekik.
    Mikor vagy elégedett? Azokon a nyugis napokon
    De olyan igazán... Mondom, azokon a napokon, főleg ha hagynak olvasni is :)
    Mikor élsz? Amikor mozgok.
    De olyan igazán... mindig amikor futhatok, bringázhatok, tornázhatok, túrázhatok néha egyedül, néha többen, az egyedül különösen jól tud esni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nekem Te olyan jó példa vagy! Tudom, tudom, ne agyaljak...

      De már írtam, nem tudlak olvasni, küldesz meghívót? bneaniko@gmail.hu

      Törlés
    2. Azt hittem, hogy elment már a tiéd is! Na akkor újra! Én mint példa- te jó ég :)

      Törlés
  9. Mikor vagyok boldog? Például ma reggel, mikor Bori megjelent köztünk, szorosan átölelte a nyakam, és ott szundított tovább. Közben pedig Istvánnal fogtuk egymás kezét. (És csak öt perc után jutott eszembe, hogy már rég kint kellene lennem az állatoknál...)
    És olyan igazán... Abban az öt percben, amíg csak Rájuk tudtam figyelni.
    Mikor vagyok elégedett? Mostanában már az olyan apróságok is elégedettséggel töltenek el, hogy pl. este úgy fekszem le, hogy rend van, tényleg rend van a konyhában.:-)
    Úgy igazán... Amikor fél hatra már végzek az etetéssel, és nyugodtan olvashatok, horgolhatok a kertben egy kávé mellett.
    Mikor élek? Nem is tudom. Inkább csak sodródom mostanában.:-(
    Olyan igazán... Majd szólok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És én ennek, tiszta szívből örülök, mert tudom, milyen volt előtte!((()))

      Törlés