2014. március 24., hétfő

apróságok...

Nem ússzuk meg lassan az aksi cserét a kocsiban. Ma sem akart indulni a zafi, mert kicsit ugyan hűvösebb volt, de azért még nem mínuszok..:-) Kicsit töltöttem, majd beindult, így el tudtunk szaladni bevásárolni Csengével, egyre hamarabb kong a hűtő. De a boltból kijövet, azért kerestem a tekintettemmel a marcona fiúkat, ha esetleg be kell tolni a kocsit.:-))))
Nem is meséltem, hogy milyen jó kis spejzt csinált Zsolti, múlthéten. Nagyon szeretem már most!:-) Jól lehet benne pakolni, olyan rendezett lett a terasz így.

Olyan süthetnékem van...lehet mindjárt nekiállunk Csengével. Hétvégén volt medvehagymás pogi, saját medvehagymából, banános süti, és tegnap almás palacsinta este. Bográcsoltunk is szombaton, ma is maradt ebédre, és sül a káposzta, apósomnak volt egy adag savanyú káposztája még. Biggyesztés is megvolt...

6 megjegyzés:

  1. Hogy fértek el a Zafirában? Ott a leghátsó két ülés elég kicsi és fapados nem? A Peugeotban teljes értékű ülések vannak hátul, de már Viola lába is alig fér el. Autó keresésben vagyunk ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ritkán vagyunk mind bent! Mesi ül hátul, nem szokott panaszkodni...:-) Nem megyünk sokat vele együtt. De ha kell, akkor jól jön a hátsó ülés. De én nagyon szeretem, vezetni is, és alkatrész miatt is. És ennek volt olyan ára, ami megfizethető volt!

      Törlés
  2. Hú, megyek káposztázni! Nálunk bukta és gulyásleves a mai menü.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon finom az is.:-)
      Jól sikerült a káposzta, és a kakaós kalács is..

      Törlés
  3. A káposzta cserépedényben sült ugye? Medvehagymás pogi biztos finom volt. Már mi is kétszer sütöttünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen!:-)
      Néztem nálad is a pogit, de sütőporosan csináltam most!

      Törlés